Med vinduesdisplays og -skærme tiltrækkes potentielle kunder til at besøge dine salgslokaler. Oplev produkter og displays til digital skiltning, som tiltrækker din målgruppe!
Luk
Filtrer & sorter

Vinduesdisplays og digital reklame til din virksomhed

Butiksvinduet er visitkortet udadtil til din butik. Med en tiltalende udstilling i vinduet, kan du vække de forbipasserendes interesse. Især i fodgængerzoner eller i travle gader sikrer du en høj grad af kendskab til dit brand. Et attraktivt design af dit butiksvindue, kan øge kendskabet og antallet af besøgende.

Udnyt den salgsfremmende effekt som et attraktivt vinduesdesign har på virksomhed. Gør brug af forskellige displays og reklamemuligheder for at opnå dette. Eksempelvis med klassiske brand- og produktdisplays, udtryksfulde mærkater eller digital skiltning.  

Mens det klassiske display reklamerer med et budskab, kan du afspille forskellige videoer med en tv-skærm. Ellers kan en vinduesfolie også bruges til at reklamere for tilbud, kampagner eller produkter. Vælg en af de præsenterede typer til at inspirere med dit butiksvindue.
WD14

Reklamefolie i butiksvinduet


Individualisér din vinduesfolie

Ved anvendelse af vinduesfolie kan dit ønskede motiv fastklæbes på butiksvinduet boblefrit. Som vinduesfolie gengiver dit printmotiv i høj kvalitet. Det er en dot folie som kan påføres boblefrit, selv af ufaglært personale. Derudover kan den let omplaceres og nemt fjernes efter brug. 

En vinduesfolie kan ikke kun udformes individuelt og trykkes professionelt med digitaltryk. Den kan også formes som figurer og skæres til formfrit. For dig betyder det komplet frihed i udformningen af dit næste butiksvinduesdesign. Design en reklame, som er skræddersyet til dit brand eller vindue.

Reklame i butiksvinduet med displays til digital skiltning

Vinduesreklame med digitale displays bliver mere og mere populært af forskellige årsager. Monitorer med tilhørende afspiller kan bruges igen og igen til forskellige kampagner. Afspil blot videoer og billeder på skærmen og henvend dig visuelt til forbipasserende. Med en dobbeltsidet skærm kan budskabet med dine tilbud nå ud til folk foran og i butikken.

Som betyder, at displayene på lang sigt kan bruges til reklame i butiksvinduet. Derudover er de lyse digitale displays tydeligt synlige, selv i mørke. Især på mørke dage forbliver din reklame synlig i butiksvinduet, rækkevidden af din reklame reduceres ikke.

På grund af den høje lysstyrke forbliver din reklame læselig ikke kun i mørke, men også i direkte sollys. Brug de digitale displays i Full HD til at reklamere for dine produkter i forskellige filformater.
Skærm til butiksvinduer ophængt i loft

Afspil reklame i butiksvinduet

Tænker du at det er tidskrævende og dyrt at uploade indhold? De forskellige filer med indhold kan overføres over på det digitale display i forskellige formater. Upload din præsentation, video eller diashow på et USB stik, og lad det afspille i kontinuerligt loop. Det skiftende indhold vil lokke forbipasserende til at blive hængende foran din butik.

Den respektive vinduesmonitor afspiller filer i MPEG, MP4, aVI, MOV, JPEG og mange andre formater. Du har altid kontrol over det viste indhold via USB eller HDMI adgang.

Ændringer kan lynhurtigt foretages på computeren. Som giver dig mulighed for at reklamere for kampagner, selv med kort varsel. Præsenter dig selv som innovativ og moderne med en digital billedskærm i dit butiksvindue!

Find et passende display til dit butiksvindue

I vores sortiment finder du en række forskellige displays til din reklame i butiksvinduet. Disse kan nemt integreres i dit butiksvindue inden for kort tid. Bliv overbevist om den salgsfremmende effekt af et attrativt designet butiksvindue.

Vælg mellem vinduesfolie, digitale billedskærme, klassiske vinduesdisplays eller mannequiner. Det er også muligt at kombinere de forskellige elementer for at udnytte det maksimale potentiale af din reklame i butiksvinduet. Skil dig ud fra mængden med dit butiksvindue. Vi rådgiver dig gerne om dine muligheder eller fremstiller individuelle displays til dig.
luk menu
Gå til top