Her kan du betale med EAN nummer

Advarsel!

Din browser er forældet og er derfor usikker. Som medfører til begrænsninger i brugen af vores webshop.

Ønsker du at skabe opmærksomhed for dig selv og din virksomhed? LED bogstaver hjælper med at reklamere for din virksomhed eller dit tilbud udendørs. Samtidig kan der også indendørs, annonceres for ethvert produkt, område eller service.

Vi har et udvalg af forskellige modeller, forskellige bogstaver i store og små udgaver samt forskellige symboler og tegn. Reklamelys med LED bogstaver fås i forskellige farver og størrelser, og kan tilpasses optimalt til din virksomhed og dine behov. Opdag de mange forskellige muligheder, som bogstaverne kan byde på.
Luk
Anvend filter

Skaber opmærksomhed både dag og nat

Reklamelys har klare fordele i forhold til konventionel reklame. Først og fremmest tiltrækker LED bogstaver ikke kun opmærksomhed om dagen, men er også et særligt blikfang, især når det er mørkt. Reklamelys skaber glæde hos forbipasserende døgnet rundt.

Denne egenskab er særligt velegnet til udendørs brug. I fodgængerzoner og langs travle gader er der især, utallige forbipasserende, som også er på farten i weekenden og om aftenen. Med oplyste bogstaver kan du fange de potentielle kunders blik og opmærksomhed.

De elegant oplyste objekter kan også bruges indendørs. Dermed kan produkter og områder udstilles i mørke forretningslokaler. LED bogstaverne placeret indendørs i butiksvinduet, er også synlige for forbipasserende udenfor.

Alsidig tilpasning

Med 3D oplyste bogstaver er du ikke kun fleksibel, når det kommer til anvendelsesstedet. Ud over valget mellem indendørs og udendørs brug, kan du vælge mellem forskellige materialer, skrifttyper, størrelser og farver. LED bogstaverne kan fås i alle RAL farver.

Ligeså vel som udseendet, kan du også vælge frit imellem motiv og størrelse. Vælg mellem en række forskellige bogstaver og tegn, så du kan gennemføre dit reklamebudskab på den bedst mulige måde.
LED bogstav til indendørs anvendelse
Desuden spiller materiale og belysning i høj kvalitet, en afgørende rolle for valget af LED bogstaver. LED belysningen er energibesparende, og bogstaverne lyser jævnt og strålende op. Selv om alle bogstaverne er belyst af LED moduler, lyser de hver især på deres måde.

For et anerledes udseende kan produkterne fås i et andet materiale. Bogstaver af plast er velegnede til indendørs brug. De fås som et let samlesystem. Perfekt forarbejdet, hvert bogstav af plast bliver et ægte blikfang. Til udendørs brug anvendes typisk bogstaver fremstillet i aluminium. Ud over konventionel belysning, er bogstaverne også udstyres med baggrundsbelysning til udendørs brug. Skriften får en visuel effekt med skyggebogstaver.
 

Tiltræk målrettet opmærksomhed

Lysende bogstaver er ikke kun velegnede som virksomhedsskilte. Nej, den opmærksomhed, som de tiltrækker sig, kan bruges specifikt til forskellige reklameformål. Oplev de mange muligheder som LED bogstaver har at byde på i butiksindretningen, som reklamelys og udendørs reklame.

Brug de ovenstående produkter til at skabe opmærksomhed for dine reklamebudskaber, produkter, kampagner eller virksomhed. Med en række forskellige mulige for at tilpasse de forskellige oplyste bogstaver, er de velegnede til en lang række anvendelser. Design et passende reklamelys til dine behov!

Alternativt har vi også et udvalg af mange andre produkter, til at skabe opmærksomhed i mørke årstider. Skab interessante butiksvinduer med vores lysvægge, lyssøjler og meget andet! Lad dig inspirere af vores store udvalg af reklamelys i vores webshop.
luk menu

Vis produkter
Gå til top