LED bogstaver er et blikfang, som kan bruges til at reklamere for din virksomhed eller dine tilbud på inden- og udendørs områder.
Filtrer & sorter

Iøjnefaldende både dag og nat

Lysreklame byder på klare fordele i forhold til konventionel reklame. For det første tiltrækker lysende bogstaver ikke kun opmærksomhed om dagen, men er også et ægte blikfang især når det er mørkt. Det fungerer det ikke kun som et blikfang for forbipasserende i løbet af dagen, men skaber opmærksomhed døgnet rundt.

Denne egenskab er særligt velegnet til udendørs anvendelse. Især langs trafikerede veje og i fodgængerzoner er der utallige forbipasserende, som også er på farten i weekenden og om aftenen. Med LED bogstaver fanger du dermed de potentielle kunders blik og opmærksomhed.

De formskønne LED objekter kan også bruges på indendørs områder. På denne måde kan produkter og områder deklareres i mørke butikslokaler. Placer de indendørs LED bogstaver i nærheden af dit butiksvindue, så de også er synlige for forbipasserende udenfor.

Alsidig og kan tilpasses

3D LED bogstaver er ikke kun fleksible, i henhold til anvendelsesstedet. Ud over valget mellem indendørs og udendørs anvendelse, kan du vælge mellem forskellige materialer, skrifttyper, mål samt farve. De respektive farver på LED bogstaverne er tilgængelig i alle RAL farver

Ligesom at udseende kan vælges efter kundens ønsker, kan du også frit vælge motiv og mål. Vælg mellem et bredt udvalg af bogstaver og skrifttyper, så du kan implementere dit reklamebudskab på den bedst mulige måde.

Derudover spiller materiale og kvalitets belysning, naturligvis også en afgørende rolle ved valget af LED bogstaver. LED belysningen er energibesparende, og samtidig lyder bogstaverne jævnt og strålende op. Selv om bogstaverne alle belyses af LED moduler, lyser de op på forskellige måder.
led-bogstav-indendørs
Materialet sørger for blandt andet for anderledes udseende. Bogstaver af plast er beregnet til indendørs brug. De fås som et let samlesystem. Bogstaverne af plast er perfekt udformede, og bliver uden tvivl til en opmærksomhedsskabende eye-catcher. Til udendørs brug anvendes typisk modeller som er fremstillet af aluminium. Ud over konventionel belysning er det også muligt med baggrundsbelysning til udendørs brug. Skriften har en visuel effekt af en skyggeskrift.
 

Tiltræk målrettet opmærksomhed

LED bogstaver er ikke kun velegnede som firmaskilte. Nej, opmærksomheden disse artikler tiltrækker sig, kan specifikt bruges til forskellige reklameformål. Oplev de mange muligheder med LED bogstaver i butiksindretninger, reklamelys samt til udendørs reklame.

Brug de illustrerede produkter ovenfor til at skabe opmærksomhed på reklamebudskaber, produkter, kampagner eller din virksomhed. Med de forskellige muligheder for at tilpasse LED bogstaver, er de velegnede til forskellige områder. Design en passende lysreklame til dine behov!

Find mange andre alternativer i kategorien lysreklame til reklame døgnet rundt. Især i gågader og indkøbscentre, er de forskellige lysvægge med tryk ideelle til at skabe et interessant butiksvindue. Vi besvarer gerne spørgsmål du måtte have, og giver dig en detaljeret rådgivning.
luk menu
Gå til top