LED lysskilte og lyskasser er ideelle til effektiv lysreklame både på inden- og udendørs områder.
Luk
Filtrer & sorter

Lysreklame med LED lyskasser

Lysreklame byder på større synlighed og tiltrækker i høj grad folks opmærksomhed. Sammenlignet med reklame uden lys, fanger lysreklame straks øjet med den intense opfattelse af lys. Vi bruger kraftige og moderne LED moduler til vores lysreklame. Oplev vores LED lysreklame til din virksomhed.

Denne type reklame anvendes både til indendørs og udendørs. Her kan den anvendes som firmaskilt, dekorativ lyskilde, reklameflade eller infodisk. Lysreklamen kan tilpasses med et eksklusivt tryk nøjagtigt til din virksomhed, dit image og anvendelsesområde.

LED lyskasser fungerer som et homogent oplyst reklamemedie på væggen. De flade systemer henleder opmærksomheden på dit reklamebudskab og din virksomhed. Afhængigt af systemet kan de benyttes på den ene eller begge sider. Lyskassen kan tilpasses nøjagtigt til din virksomhed ved hjælp af tryk eller bogstaver.

Sølvanodiserede lysskilte med aluminiumsprofil

Vores lysskilte er udstyret med en sølvanodiseret aluminiumsprofil, der indrammer dit indhold på en elegant måde. Her skelner vi mellem LED lysrammer, lyskasser med konveks krumning og lysbannere. De kan anvendes til at øge synligheden og salgsfremme indendørs og udendørs.

Hvor vil du anvende dit LED lysskilt? I vores sortiment finder du forskellige modeller for et ttiltalende reklamelys. Afhængigt af systemet er der forskellige formater til rådighed.

Beslut dig for den passende artikel og spørg os gerne ind til individuelle trykmuligheder. Har du ikke fundet den rigtige størrelse? Vi kan specialfremstille på forespørgsel.
Leuchtkasten mit Acrylhaube und Alu Profil

LED lyskasser med cover til udendørs områder

På udendørs facader skaber LED lyskasser en ideel reklameeffekt. Displayene til udendørs områder, er baseret på en aluminiumsprofil, hvori der er indlejret en plastpanel. Denne er baggrundsbelyst af moderne LED moduler. Som et visuelt tiltalende lysbanner anvendes artiklerne ofte som firmalogo.

Især på udendørs områder kan lysreklame anvendes til at tiltrække nye kunder døgnet rundt. Belysningen sikrer ikke kun en ideel præsentation af din virksomhed, men også øget opmærksomhed. Dermed kan du sikre, at flere mennesker bliver opmærksomme på din virksomhed.

Ud over at bidrage til anskaffelsen nye kunder, byder lyskasser på en høj grad af orientering. Dine forretningslokaler eller separate indgange, er således hurtigt genkendelige for kunder og besøgende. Desuden leveres de fleste displays klar til installation.

Dette resulterer i en nem installation og øjeblikkeligt brug. Oplev vores lyskasser med cover eller forsænket panel til din udvendige facade.

LED lysramme - det passende format til dit indhold

LED lysrammer er ikke kun velegnede til permanent reklame. Med klikmekanismen kan indholdet udskiftes igen og igen. Dermed kan du altid tilpasse din præsentation til dine tilbud eller begivenheder. Reklamér i høj- eller tværformat med LED lysrammer. 

Vælg vores LED lysrammer til ensidig eller dobbeltsidet udstilling af indhold. LED lyset, der er integreret i rammen, sørger for et jævnt lys. Rammerne fås i forskellige standard formater.

Vil du udskifte indholdet af rammen? Fold blot rammeelementerne ud, udskift indholdet og luk den igen. Så nemt er det at reklamere med LED klikrammer. Ud over disse rammer kan du også få akrylrammer og magnetrammer i vores webshop.
LED Leuchtrahmen für die Werbung von Produktneuvorstellungen
Textil Leuchtkasten für die Wand mit LED Modulen

Tekstil lyskasser med LED belysning

Lyskasserne af tekstil kan også anvendes til midlertidig reklame. I modsætning til lyskasser med akrylhætte er reklamepladsen i dette tilfælde fremstillet af tekstil. Der findes en rille i rammen på lyskasserne i tekstil. Forskellige tekstilbannere kan nemt trækkes ind i dette og spændes stramt.

De forskellige tekstiltryk er nemme at fastgøre til lyskasserne. Også her findes der versioner til enkelt- eller dobbeltsidet brug. Afhængigt af modellen, er lysdioderne derfor enten monteret på bagvæggen eller i displayets ramme. Oplev de forskellige aluminiumsrammer med LED belysning i dit ønskede format!

Lyskasser af akryl eller aluminiumsrammer

En lyskasse kan ses på lang afstand med LED lyset. Kasserne anvendes som reklamedisplay, virksomhedsskilt, reklamelys eller vejviser. Afhængigt af anvendelsesområdet har vi et bredt udvalg i forskellige materialer. Udnyt vores erfaring og produktionsmuligheder for at tilpasse lyskassen til din virksomhed.

Er du på udkig efter et firmaskilt med lys til udendørs brug? Vores lyskasser med hætte og aluminiumsramme fungerer ideelt som skilte. De er nemme at få øje på, tiltrækker hurtigt opmærksomhed og er nemme at fastgøre på facaden.

Har du brug for en oplyst reklameplads? Lyskasser med konveks krumning eller LED lysrammer, hjælper dig med at vise dit indhold på en troværdig og effektiv måde. Indholdet kan ændres hurtigt og med kort varsel. 

Bestem dig for hvilken af vores lyskasser, der passer til dine behov. Spørg os gerne om muligheder for tryk, og få displayet tilpasses til din virksomheds image og design. Oplev LED lyskasser til udendørs og indendørs brug nu!
luk menu
Gå til top