På enhver messe eller begivenhed er en disk en integreret del af messestanden. Den udgør ofte centrum for messen, og er det perfekte sted til konsultationer og effektiv kundeservice. Med en oplyst messedisk kan du løfte din præsentation til nye højder. Opdag de mange fordele ved en LED disk!
Luk
Filtrer & sorter

Mobil LED Disk til dine messebehov

Især for små og mellemstore messestande er mobilitet og nem håndtering afgørende. Den ukomplicerede, hurtige opsætning og afmontering sparer værdifuld tid. Det betyder, at flere messer kan afvikles med det samme eller lignende udstyr. Præsenter din virksomhed på messer med vores bærbare messediske.

Diskene i vores webshop byder på fleksibilitet og mobilitet. De kan samles på kort tid, er nemme og pladsbesparende at pakke ned og opbevare. Efter messen eller arrangementet kan disken opbevares i den medfølgende taske, som sikrer at disken er nem at transportere fra messe til messe.
Messediskene opsættes ved hjælp af et plug-in system, pop-up teknologi eller et slide-in system. Bannere med tryk er nemme at fastgøre i profilrammen. Der opnås en perfekt belysning af banneret ved hjælp af velplacerede LED moduler. LED belysningen sikrer en tiltalende præsentation, der tiltrækker de besøgendes opmærksomhed, selv på afstand.

Messediske med LED'er afrunder perfekt din messepræsentation. Lysmodulerne bagbelyser din bannerreklame i en høj kvalitet. Disken kan anvendes til at udstille produkter, reklamer eller din virksomhed. Sammenlignet med konventionelle diske tiltrækker LED diske ekstra opmærksomhed fra forbipasserende, kunder og forretningspartnere.

Især på messer bliver forbipasserende konfronteret med at højt niveau af reklamer. Som udstiller, er det vigtigt at skille sig ud fra mængden og udstille sig selv bedst muligt. Belyste messediske formår at opfylde disse mål. Disken er med til at tiltrække besøgende til standen med produkter af høj kvalitet og en effektiv placering.

Præsentér dig selv på en ensartet måde og i høj kvalitet i tæt sammehæng med resten af messestanden. Belyste vægge kan optimalt supplere de opmærksomhedsvækkende messediske. Ved at kombinere bannere og messekonstruktionen, kan du opnå et ensartet og tiltalende image. Dermed appellerer du ikke kun til messegæsterne, men inviterer dem også til at blive hængende.
Profilramme til LED messedisk

Attraktivt blikfang på messestanden

Mobile diske er normalt placeret i midten af messestanden. De fungerer ikke kun som en central del af messeudstyret, men er også stedet hvor det hele foregår. Foretag samtaler og konsultationer ved messedisken, som er det ideelle sted til at rådgive kunder og interesserede forbipasserende.

I optimal højde kan den oplyste disk fungere som hylde til konsultationer eller som et præsentationsområde for borddisplays. De forskellige displays kan nemt placeret på disken. Hav flyers og brochurer klar på disken under konsultationer og udlever efter behov.

Resterende flyers, reklameartikler og gaver kan nemt gemmes væk inde i disken. Afhængigt af artiklen har diskene åbne eller aflåselige opbevaringsrum. Versionen med lås giver mulighed for sikker opbevaring natten over.

I vores webshop finder du forskellige produkter, som adskiller sig fra hinanden af hensyn til konstruktion, opbevaringsplads og design. De forskellige diske kan placeres hvor som helst på messestanden. Det eneste krav er at disken kan tilsluttes til strøm. Hurtig opsætning, sæt banneret på og så kan den grænseløse præsentation af din virksomhed fortsætte.

Ud over de klassiske diske tilbyder vi også demoborde, som er udstyret med LED moduler for at fange ekstra opmærksomhed, ikke kun på messer. Demoborde anvendes også i stormagasiner, i gågader, ved køledisken eller ved arrangementer. De kan også fås med et topskilt, så de er nemme at spotte på afstand.

De klassiske diske fås i forskellige former. De fås som runde såvel som firkantede diske online. Selv disken til konsultationer, information og oplysning har normalt en højde på 1000 mm. Den optimale højde byder på en behagelig atmosfære for samtaler og diskussioner.

Drag fordel af vores mange års erfaring med messeopbygnig og messeudstyr. Vores eget trykkeri leverer udtryksfulde bannere til din disk, der passer perfekt til produkterne. Bannere er baggrundsbelyst med kraftige LED'er og sikrer en eksklusiv messeoptræden.

Vælg en af de ovenstående diske, og få glæde af de mange fordele vores messediske med LED'er kan byde på. Ud over den nemme håndtering, er produkternes tiltrækningskraft i fokus. Tiltræk opmærksomhed på afstand med en LED disk!
luk menu
Gå til top