Her kan du betale med EAN-nummer

En nyseskærm, hygiejneskærm eller bordopsats sørger for bedre hygiejne i enhver butik eller forretning.

Luk
Anvend filter

Indkøb med hygiejniske forholdsregler

Find det ideelle produkt til dine behov Få hygiejneskærme i foldbare versioner, med eller uden luge samt til salgsdiske, kasseområdet eller skriveborde. Lad dig inspirere af vores løsninger til din virksomhed.

Ud over produktdisplays byder vi på mange artikler til hygiejnebeskyttelse ved kassen og disken. Velplacerede produkter er med til at skabe en behagelig atmosfære i butikkerne. Samtidig beskyttes forbrugeren og de ansattes sundhed.

Hygiejnebeskyttelse og hygiejnestandarder er begreber, som i denne tid bliver vigtigere og vigtigere at forholde sig til. At følge disse tendenser er nøglen til fortsat at sikre sig kundernes tillid. I de fleste tilfælde kræver det en tilpasning af butiksindretningen eller kontorudstyret.

Vedligeholdelse af hygiejnestandarder strækker sig fra indgangsområdet til varediskene eller fra produkthylderne til kasseområdet. Som sælger er det vigtigt at skabe ensartede standarder for at beskytte kunder og medarbejdere på samme tid.

Af disse områder er kasseområdet uden tvivl det område, hvor der er mest kontakt med kunden. Det er netop her, at de beskyttende artikler har deres fulde effekt. Kasseområdet varierer naturligvis fra butik til butik. Derfor tilbyder i vores sortiment produkter med forskellige monteringsmuligheder. Med produkternes fleksibilitet kan de bruges til meget andet end at adskille besøgende og medarbejdere, brug dem også som afskærmning af bagværk og kager.

Kontorer er et andet anvendelsesområde for de ovenfor illustrerede artikler. Med en nyseskærm til skrivebordet, er de ansatte på kontoret beskyttet mod hinanden og kan fortsætte deres arbejde uhindret. Vi har et udvalg af løsninger til forskellige skriveborde til montering i loft, som stander til skrivebordet eller endda transparent afskærmning til gulv. 
 

Fleksibel brug og enkel montering

Ud over ophæng, beskyttelsesskærme og udstillingsdisplays har vi også mobile skillevægge til borde og diske. Med de mange forskellige artikler, kan vi tilbyde dig alsidige muligheder i udformningen af din butiksindretning. De små skillevægge fungerer som spytbeskyttelse til disken. Displayene placeres ganske enkelt på disken, og består af en transparent plade med en ramme.

Andre klassiske displays i kategorien hygiejne- og nysebeskyttelse byder på komplet beskyttelse brug af uden luge. De kan nemt bruges på ethvert bord med den rette holder. Sørg for et godt greb på alle overflader med en skridsikker bund eller sugekopper.

Hvis du ikke ønsker at begrænse pladsen på køkkenbordet, kan du vælge en beskyttelsesskærm. Skærmen hænges ned fra loftet og byder på beskyttelse uden at optage plads på bordet.

De mange muligheder for montering forbedres af materialets fleksibilitet. Materialet, Plexiglas® eller PET-G, ser moderne og sterilt ud pga. dens glaslignende udseende. Den sætter fokus på varerne og fungere således som et optimalt varedisplay.
 

Produktdisplay med potentiale

Der er mange forskellige muligheder, når der udstilles produkter bag afskærmning. Der er mulighed for at vælge mellem displays med én enkelt eller flere niveauer, samt i forskellige former og typer.

I sortimentet findes modeller med beskyttelse på forsiden eller eksemplarer med ekstra sidebeskyttelse. Dermed er det kun dine medarbejdere, som har adgang til varerne og fødevarerne er dermed beskyttet hele vejen rundt. Dét sætter nye standarder for hygiejne.

Nyseskærme beskytter ikke kun, men kan også byde på ekstra plads som produktdisplay. Ved at placere en nyseskærm på disken skabes et nyt salgsareal, som overholder forholdsreglerne med hygiejne.

Der findes ikke kun displays med ét niveau. Ønsker du at præsentere dine varer på flere hylder for at spare plads? Vi har et udvalg af forskellige løsninger til netop dette.

Vores produkter er også velegnede til promovering af særlige tilbud og varer. Med disse kan der fortsat afholdes reklameevents i butikken, men der samtidig opretholdes en høj grad af renlighed og orden. Som sædvanlig placeres varen direkte på disken, så de altid er i kundens synsfelt. 
 

Hygienebeskyttelse i forskellige former

Herunder vil vi præsentere mere detaljeret for aktuelle artikler i vores sortiment. Især i tider med sygdomme, virus eller den almindeligt kendte influenzabølge, er det vigtigt med tilstrækkelige hygeiejneforanstaltninger. De følgende produkter kan hjælpe dig med at imødekomme dette.

Beskyttelsesdisplayet "Kasse" med luge, er den optimale opsats og beskyttelse til kasseområdet. Opsætningen beskytter både dine kunder og dine medarbejdere. Udskiftningen af varer, papirer eller betalingsmidler kan foregå gennem lugen i den nederste kant af beskyttelsesdisplayet "Mania".

I stedet for at blive placeret på disken, er hygiejneskærmen af akryl fastgjort til loftet. Skærmen får i forskellige længder og bredder. Huller i skærmen, gør det nemt at hænge afskærmningen op fra loftet med reb eller kæder. Der "ofres" ingen plads på bordet i processen.
Spuckschutz Thekenaufsatz mit Durchreiche

En klassisk nyseskærm er produktdisplayet "Arvens". Det er vigtigere end nogensinde før, at være opmærksom på hygiejne, når man tilbyder produkter på disken. Akrylafskærmningen er udstyret med sugekopper og byder på afskærmning mod ydre påvirkninger fra fronten og siderne. Med dette produkt kan dine varer præsenteres på tre niveauer og beskyttes på samme tid.

Til de forskellige varer har vi et forskelligt udvalg af afskærmninger. Find den rigtige nyseskærm af Plexiglas®, akryl eller PET G til din virksomhed.

Produkter direkte fra procenten

Som producent af disse produkter, garanterer vi for kvaliteten og rådgiver dig gerne om valget. Vores produkter er udelukkende fremstillet i Tyskland. Vi kan dermed udføre specialproduktioner, som vi fremstiller og leverer specielt til dig.

Har du brug for en særlig artikel eller en mulighed for ophæng på hylden? Har du endnu ikke fundet en passende nyseskærm? Kontakt os og forespørg om vores løsninger til hygiejnebeskyttelse til bord, loft eller gulv. Vi fremstiller gerne en afskærmning med en ekstra luge eller en model i specialmål til dit skrivebord.

Med mange års erfaring inden for butiksindretning stiller vi gerne vores idéer og erfaringer til rådighed for dig. Er der en særlig udfordring i dit anvendelsesområde? Vi fremstiller gerne eksklusivt tilpassede produkter. Kontakt os eller forespørg om dit individuelt tilpassede display!
luk menu

Vis produkter
Gå til top