Her kan du betale med EAN-nummer

Præsentationskufferter er især kendetegnet ved deres funktionalitet og enkelthed, og er derfor ideelle til sikker transport eller til præsentation af varer.
Luk
Anvend filter

Kufferter i aluminium, plast og akryl

De fleste bruger kufferter, når de rejser. Robuste kufferter af aluminium er populære, da de holder formen. Ved opbevaring af tøj i kufferten, er de stadig 'i form', selv efter transport. Vores aluminiumskufferter kan også anvendes til beskyttet transport af følsomme produkter, ved at indsætte en skumplade.

Plastkufferter kan også bruges på mange forskellige måder. Hvis de primært bruges af forretningsrejsende til beskyttelse af forretningspapirer og filer, kan de også bruges som 'et mobilt kontor med håndtag'. Opbevar dine frimærker, regnskaber, kuglepenne og lommeregnere i en praktisk kuffert.

Kufferter i klar akryl, er et godt valg til præsentation af varer. Find dem her i forskellige størrelser. De små akrylkufferter tiltrækker sig opmærksomhed med sit smukke udseende. Eller de praktiske små minikufferter af farvet PP til opbevaring og beskyttelse af dine visitkort? Det er ikke alle, som har det rigtige udstyr. Derfor gives de ofte som en gave. Med mulighed for tryk på kufferter af akryl ved forespørgsel.

Har du spørgsmål til vores kufferter? Ring til os og vi rådgiver dig gerne!
luk menu

Vis produkter
Gå til top