Luk
Filtrer & sorter

Tallerkendisplays og tallerkenholdere til tallerkener og andre genstande

Tallerkenholdere er typisk fremstillet af akryl og byder på en sikker stand eller ophæng til tallerkener. De alsidige tallekendisplays kan bruges til præsentation af tallerkener og andet service samt bøger, cd'er eller dvd'er.

Tallerkenholdere af akryl og træ har et elegant design, som lader tallerkener og meget andet skinne i det bedste lys. De er nemme at anvende og sikrer en stabil præsentation, selv for skrøbelige varer. Displayene er som regel transparente og dermed diskrete, så de fremhæver dine tallerkener, bøger eller andre produkter på bedste vis.

Universelle tallerkendisplays i utallige variationer

Tallerkendisplays anvendes især i butikker, hvor der sælges tallerkener, bøger, fade eller andre dekorative brugsgenstande på de praktiske, justerbare universalstøtter. Hertil kan vinklen på bagsiden af diplayet justeres normalt, og de indstøbte hak i bunden forhindrer, at tallerkenholderen og genstanden glider.

Displayet "Kalmia" er et klassisk display af klar polystyren, som fås i tre forskellige højder. Displayet kan foldes sammen for pladsbesparende opbevaring med de praktiske hængsler.

Brug også en model til flere tallerkener, som tallerkenholderen "Lubinus", som fås til enten 3 eller 6 udstillingsgenstande. Tallerkenholderen "Moringa" kan til gengæld holde hele borddækninger, så de matchende kopper også fremvises ideelt. 

Pladsbesparende, transparente og stabile - tallerkendisplays til dine salgslokaler

Tænk nøje over, hvilken model du kan bruge til hvilket anvendelsesområde og vælg derefter det tallerkendisplay, der kombinerer dine ønsker på bedste vis. Lad dig inspirere af vores online udvalg på tallerkendisplays og brug de praktiske små akrylstøtter til at udstille dine produktere mere effektivt. Uanset om det er til præsentation af tallerkener eller bøger på messer, i udstillingsvinduer eller butikker: Tallerkendisplays distraherer ikke fra din udstilling pga. deres diskrete udseende, og kan foldes sammen igen og gemmes væk efter brug for at spare plads.
luk menu
Gå til top