Luk
Filtrer & sorter

Altid i fokus for kunden - Kortstativer i forskellige designs

Uanset om det drejer sig om postkort, lykønskningskort, invitationskort eller fødselsdagskort - kortene anvendes af kunderne til mange forskellige formål. Netop kortstativer er en effektiv måde at præsentere sine kort på og gøre opmærksom på det udvalg, der tilbydes i dit salgslokale. Find kortstativer i forskellige former, størrelser og udgaver, fra klassiske kortstativer til postkort som diskdisplays og forskellige disksystemer. Tiltræk også dine kunders opmærksomhed med et kortstativ - enten som karrusel, med hjul eller som gulvdisplay. Oplev vores udvalg af kortstativer og kortophæng til dit POS her.

Postkortstativ som gulvdisplay eller vægsystem

Især boghandlere, kiosker, tankstationer, florister, gavebutikker, supermarkeder og mange andre detailhandlere bruger en lang række af kortstativer til at udstille postkort og magasiner. Læs om det attraktive udvalg af kortstativer i vores webshop og bestil kortstativet nemt og bekvemt online. Med kortstigen til displaysystemet "Multi" stor fås en klassisk model, som kan bruges til formaterne A4, A5 og A6. Udstyret med hjul fungerer det som en bevægelig kortholder til dit salgslokale eller din gågade.

Hvis du derimod søger et hulvægssystem som kortholder, er displaysystem "Multi" diskdisplay et godt valg: Med denne model kan du også tilføje op til 3 hulvægselementer til diskdisplayet "Multi". Det anvendte eurohul muliggør en enkel og fleksibel anvendelse af forskelligt tilbehør, som hulvægskroge eksempelvis. Brug også dette system til at byde på nøgleringe, øreringe eller andre småting. Eller vælg kortophænget "DUO", et system til vægmontering med 18 praktiske rum i alt.

Bestil kortstativer online

Især ved POS er kortstativer uundværlige i de mange forskellige variationer. Sørg for, at dine produkter præsenteres på en iøjnefaldende måde med vores udvalg af kortstativer til diske og borde. Med et postkortstativ på disken eller som gulvstativ, kan du iscenesætte dine postkort ideelt i indgangspartiet og fanger dermed opmærksomheden fra dine kunder ved PoS.
luk menu
Gå til top