Her kan du betale med EAN-nummer

Drejepodier anvendes til præsentation af varer og for at tiltrække opmærksomhed gennem bevægelse. De anvendes især i butiksvinduer til at fremvise et produkt fra alle sider.
Luk
Anvend filter

Alsidige drejepodier

Leder du efter det rigtige drejepodie til et arrangement, et butiksvindue eller et diskområde? Eller ønsker du at præsentere visse produkter på en iøjnefaldende og interessant måde - og fra så mange forskellige vinkler som muligt? Så kig forbi vores udvalg af drejepodier, som udmærker sig ved deres forskellige belastningskapaciteter. Find alt i vores webshop fra drejepodier med en maksimal centreret belastning på 5 kg, til særligt robuste drejepodier som kan tåle en belastning op til 500 kg. Vores drejeplatforme er kendetegnet ved, at de kan placeres fleksibelt og uafhængigt af lokationen. Vælg den model, der passer bedst til dine krav.


Giv dine produkter den perfekte opmærksomhed

Vil du præsentere en mannequin i en attraktiv 360 graders vinkel? Eller vil du fremvise bestemte produkter, f.eks. sko eller smykker, på en anderledes måde med en drejende scene? Så anvend vores drejepodier som praktisk præsentationsmulighed af dine produkter. Det 10 kg tunge drejepodie er f.eks. en klassiker til butiksvinduet eller disken. Med 2,5 omdrejninger i minuttet byder dette drejepodie med en diameter på 124 mm, præcis den rette præsentationsflade til dit produkt. Eller skal drejepodiet kunne modstå en større belastning? Så vil f.eks. et 50 kg drejepodie eller en 500 kg drejepodie være et passende valg. Med nogle af modellerne i vores sortiment, kan du også vælge mellem forskellige centrerede belastninger. Overvej præcis, hvor tunge og store produkterne er og vælg derefter det passende drejepodie.
 

Forskellige udvælgelseskriterier for dit drejepodie

Valget af et passende drejepodie afhænger altid af størrelsen og vægten af det produkt, du vil præsentere på det. Overvej diameteren af den stående overflade på drejepodiet og strømforsyningen, da de fleste drejepodier er elektriske. Ud over vægt og strømforsyning, bør du også overveje højden og bredden på de produkter, der skal udstilles. Især med større og høje produkter, kan den maksimale belastningskapacitet altid ændre sig på grund af hævefunktionen. Som der skal tages hensyn til i forhold til omdrejningshastigheden. Har du spørgsmål om de enkelte aspekter af drejepodier, står vi gerne til rådighed med rådgivning.
luk menu
Gå til top