Luk
Filtrer & sorter

Altid i bevægelse: Alsidige drejepodier

Leder du efter det rette drejepodie til et arrangement, til butiksvinduet eller til disken? Eller ønsker du at præsentere bestemte produkter på en iøjnefaldende i en anden sammenhæng - og fra så mange forskellige perspektiver som muligt? Så kig forbi vores udvalg af drejepodier, som udmærker sig ved deres forskellige bæreevner. Find alt online i vores webshop, fra drejepodier med en maksimal centreret belastning på 5 kg til særligt robuste drejepodier, som kan tåle en belastning op til 500 kg. Vores drejeplatforme er kendetegnet ved, at de kan placeres fleksibelt og uafhængigt af lokationen. Vælg den model, der passer bedst til dine produkter.


Giv dine produkter det perfekte twist

Vil du udstille en mannequin i en attraktiv 360 graders præsentation? Eller fremvise bestemte produkter, som sko eller smykker på en anderledes måde med et drejepodie? Så anvend vores drejepodier som praktiske præsentationhjælpere til artikler og produkter af enhver art.. Det 10 kg tunge drejepodie er eksempelvis en klassiker til butiksvinduer eller diske. Med 2,5 omdrejninger i minuttet byder dette drejepodie - med en flangediameter på 124 mm - den helt rette overflade til præsentation af produkter for et større publikum på en reklameeffektiv måde. Eller skal drejepodiet kunne tåle en større belastning? Så er 50 kg drejepodiet eller 500 kg drejepodiet et passende valg. Med nogle af modellerne i vores sortiment, kan du også vælge mellem forskellige centrerede belastninger. Overvej præcis, hvor tunge og store produkterne er og vælg derefter det passende drejepodie.
 

Forskellige udvælgelseskriterier for dit drejepodie

Valget af et passende drejepodie afhænger altid af størrelsen og vægten af det produkt, som skal præsenteres. Du bør overveje diameteren på drejepodiets ståflade og strømforsyningen, da de fleste drejepodier fungerer elektrisk. Ud over vægten og strømforsyningen, bør du også overveje højden og bredden på de produkter, der skal præsenteres. Især med større og højere produkter, kan den maksimale bæreevne altid ændre sig pga. hævefunktionen. Som der skal tages hensyn til, i forhold til omdrejningshastigheden. Har du spørgsmål om de enkelte aspekter ved drejepodier, rådgiver vi dig gerne.
luk menu
Gå til top