Overblik over dine fordele

  • hurtig at tage i anvendelse på borde og diske
  • yderligere mulighed for produktpræsentation
  • fleksibel i brug
  • øger dine kunders opmærksomhed
  • fremmer købsbeslutningen

Med et diskdisplay præsenteres dine varer optimalt på borde og diske. Udnyt muligheden for yderligere salgsfremstød direkte i dine kunders blikfang.
Luk
Filtrer & sorter

Anvendelsessted: salgsdisk, receptionsdisk og flere

Sammenlignet med konventionelle displays er diskdisplays normalt placeret i områder med høj trafik. Salgs-, receptions- og rådgivningsdiske har typisk et stort antal besøgende. Udnyt det høje besøgstal i disse områder optimalt ved at placere displays på borde og diske.

Især når der er ventetid, er produktbærere eller reklamedisplays på diske ideelle til at sælge flere produkter. Her kan reklameres stærkt for yderligere produkter, gavekort eller gaveartikler. Fang dine kunder og besøgendes opmærksomhed med et attraktivt display på disken. Opnå succes ved at placere dine varer på et skrankedisplay.

Tiltræk kundernes og de besøgendes opmærksomhed fra forskellige aspekter med en attaktivt borddisplay. Brug displayet til at henlede opmærksomheden på bestemte kampagner og tilbud. Med mulighed for formidling af yderligere oplysninger om produktet eller din virksomhed. Diskdisplayet fungerer typisk som en produktholder til mindre produkter eller til gavekort.
 

Borddisplays som en samtalestarter

Mens produktdisplayet har en direkte effekt på succeen af dit salg, har borddisplays med information en tendens til at åbne op for samtaler. Et produktdisplay på disken inviterer kunderne til at træffe yderligere købsbeslutninger. Det har derfor en direkte indflydelse på din succes. Infodisplays har derimod en indirekte effekt.

Med infodisplays til borde og diske vækkes interessen for et bestemt produkt. Displayet kan blive opstarten til en personlig samtale eller en konsultation. Ved at udstyre diskdisplayet med eksklusive produktinformationer, kan displayet blive en integreret del af din rådgivning. Det har ikke kun en afvekslende og beskrivende effekt, men kan også fremme interessen for og forståelsen af dit produkt.

Opdag den salgsfremmende effekt af alle typer af diskdisplays. Ved at placere den på borde eller diske, er den centralt placeret i kundens synsfelt. Displayet henleder straks opmærksomheden på dit budskab og vækker specifikt kundernes interesse. Udnyt den opmærksomhedsskabende effekt af borddisplays til dine formål!

Tiltalende for kunder

Specialfremstillet efter mål

Professionel varepræsentation

Opmærksomhed garanteret: individuelle borddisplays

For at vække dine kunders interesse, er forskellige displays velegnede. I vores sortiment online findes modeller af forskellige materialer og med forskellige teksturer. Ud over de klassiske bordvitriner, har vi også eksklusive produktstøtter eller roterende bordsøjler. Find det display, som bedst repræsenterer dine produkter, din virksomhed eller reklame.

De klare bordvitriner eller -displays sikrer en kvalitets produktpræsentation og beskytter samtidig mod ydre påvirkninger. De er fremstillet af transparent akryl og giver et klart overblik over dine produkter. Derfor anvendes denne type af borddisplays hovedsageligt i førevaresektoren. 

Ud over de klassiske ensidede displays af akryl eller plastlameller, har vi også roterende modeller. Her strækker præsentationsfladen sig til alle fire sider, som alle er let tilgængelig for kunden. Dette giver dig mulighed for at vise forskellige reklamebudskaber eller produkter på din disk på samme tid.

Thekendisplay am POS: Sonderanfertigung für Handelshof
Takket være vores produktion og trykkeri i eget hus, tilbyder vi mange muligheder inden for efterbehandling. Størstedelen af modellerne i vores sortiment, kan udstyres med tryk og tilpasses efter dine specifikationer. Med hjælp af et attaktivt design kan produktet personaliseres med dit logo, slogan eller et andet motiv. Dette sikrer en høj genkendelsesværdi og øger kendskabet til dit brand.

Vores FlexiSlot® borddisplays af rillepanel er særligt velegnede til eksklusiv tilpasning. Disse displays findes ikke kun i forskellige farver og med tryk i høj kvalitet. En yderligere fordel ved rillepanelet er, at den frit kan udformes med tilbehør. Tilbehøret kan hurtigt fastgøres i væggen og garanterer stadig en høj bæreevne og stabilitet.

Med et skræddersyet borddisplay skaber du et display, der er perfekt tilpasset til dit produkt og brand. Produktdisplayets udseende kan optimeres til din målgruppe, samtidig med at kvaliteten tilpasses til dit produktsortiment. Virksomhedens image kan også formidles med displayet. Det gør din virksomhed og varer hurtigt genkendelige for kunderne.
luk menu
Gå til top