Luk
Filtrer & sorter

Tiltalende for kunder

Specialfremstillet efter mål

Professionel varepræsentation

Anvendelse: Salgsdiske, receptionsdiske og mere

I sammenligning med konventionelle displays findes diskdisplays sig som regel i stærkt frekvente områder. Salgs-, receptions- eller rådgivningsdiske har typisk et stort antal af besøgende. Udnyt det høje besøgstal i disse områder optimalt ved at placere displays på borde og diske.

Især når der er ventetid, er produktdisplays eller reklamedisplays på disken ideelle til at sælge yderligere artikler. Her kan der reklameres for accessories, gavekort eller gaveartikler. Fang dine kunders og besøgendes opmærksomhed med et attraktivt diskdisplay. Ved at placere reklamer eller varer kan du opnå succes med salgsfremme.

Henled kunder og besøgendes opmærksomhed på forskellige aspekter med et attraktivt diskdisplay. På den ene side kan du bruge displayet, til at skabe opmærksomhed på bestemte kampagner og tilbud. På den anden side kan du bruge sådant et display til at byde på yderligere oplysninger om produktet eller din virksomhed. Traditionelt kan diskdisplayet bruges som produktdisplay til mindre produkter eller gavekort.

Borddisplays som kontaktskabere

Mens produktdisplays har en direkte indflydelse på din salgsfremme, har borddisplays med infomation en tendens til at åbne op for samtaler. Et varedisplay på disken inviterer kunderne til at træffe yderligere købsbeslutninger. Det har derfor en direkte effekt på din succes. Infodisplays har derimod en indirekte effekt.

Med infodisplays til borde og diske kan du vække interesse for et bestemt produkt. Displayet kan bruges som udgangspunkt til en personlig samtale eller en konsultation. Ved at udstyre diskdisplayet med eksklusiv produktinformation kan displayet blive en integreret del af din rådgivning. Det fremstår ikke kun varieret og overskueligt, men kan også fremme interessen og forståelsen for dit produkt.

Oplev den salgsfremmende effekt af diskdisplays af enhver art. Ved placering på borde og diske befinder det sig centralt i synsfeltet for kunden. Displayet henleder straks opmærksomheden på dit budskab og vækker interesse for kunden. Udnyt den opsigtsvækkende effekt af borddisplays til dine formål.

Garanteret opmærksomhed med individuelle borddisplays

For at vække interessen hos dine kunder, er forskellige displays velegnede. Vores online sortiment omfatter modeller af diverse materiale og med forskellige overflader. Ud over de klassiske diskdisplay kan du også få eksklusive produktdisplays eller roterende bordsøjler. Find det display, der bedst afspejler dine produkter, din virksomhed eller din reklame.

Glasklare diskvitriner eller -displays sørger for en professionel varepræsentation, mens de samtidig beskytter mod ydre påvirkninger. De er fremstillet af transparent akryl og sørger for et klart udsyn til dine varer. Af denne grund bruges denne type af borddisplays hovedsageligt inden for områder til produktion af fødevarer.

Ud over de klassiske enkeltsidede displays af akryl eller plastlameller, har vi også et udvalg af roterbare modeller. Her strækker præsentationsområdet sig til alle fire sider, som alle er let tilgængelige for kunden. Det giver dig mulighed for samtidigt at vise forskellige reklamebudskaber eller produkter på din disk.

Trekantet diskdisplay af rillepanel til snack-producent
Takket være vores egen produktion og trykkeri kan vi tilbyde en bred vifte af muligheder for efterbehandling. Størstedelen af modellerne i vores sortiment kan fås med tryk og tilpasses til dine ønsker. Med et attraktivt tryk kan du personalisere varen med dit logo, slogan eller andet motiv. Det sørger for en høj genkendelsesværdi og øger kendskabet til dit brand.

Vores FlexiSlot® rillepanel borddisplays er særligt velegnede til eksklusiv tilpasning. Disse displays er ikke kun tilgængelige i forskellige farver og men kan også fås med tryk. En anden fordel ved rillepanelet er, at den frit kan tilpasses med tilbehør. Tilbehøret kan hurtigt hægtes på væggen og stadig høj bæreevne og stabilitet.
Med et individuelt diskdisplay skaber du et perfekt tilpasset display til dit produkt og dit brand. Udseendet på displayet kan optimeres til din målgruppe, mens designet er skræddersyet til dit produktsortiment. Virksomhedens image kan også formidles med displayet, som gør din virksomhed og dine varer hurtigt genkendelige for kunderne.

Har du behov for personlig rådgivning?

Kontakt os »
luk menu
Gå til top