Luk
Filtrer & sorter

Modulært system med et individuelt touch

Kun 3 elementer er nok til at skabe et individuelt præsentationssystem til produkter.
easycubes-oversigt
Gulvelementerne er forbundet med et samlestykke. "Floor" elementerne dækkes af "Cover" eller stables med "Cubes".

Udstillingsmontre til forskellige produkter

Ved Point of Sale er montrer et meget populært produktdisplay. De giver kunden en følelse af eksklusivitet og høj kvalitet. Et vigtigt element som taler for eller imod købet. Samtidig er produkterne beskyttet mod uautoriseret brug og ydre påvirkninger. 

Gør det så nemt som muligt, at træffe en købsbeslutning for dine kunder. En målrettet præsentation i øjenhøjde med dine kunder, skaber den nødvendige opmærksomhed. En montre på bordet eller disken er et blikfang for dine kunder, og skaber en positiv effekt på din butiksindretning.

Fleksibel anvendelse

EasyCubes er både velegnede til butiksindretning til længerevarende brug og som præsentationsdisplay til messer og events. Små områder på 40 x 40 cm samt store områder såsom komplette messestande eller butiksvinduer kan udstyres med EasyCubes. Sammenlignet med statiske displays er EasyCubes et godt alternativ, da "Cubes" nemt kan ombygges og produktpræsentationen hurtigt kan tilpasses til omgivelserne og produkterne.

Modulært system

kan altid ombygges og udvides

Værktøjsfri opbygning

kompakt transport og nem montering

Kan trykkes individuelt

"Cover" kan trykkes med dit ønskede motiv

Moderne produktpræsentation

kan tilpasses nøjagtigt til dine produkter

Den rette model til dit anvendelsesområde

"Cover"s kan udstyres med tryk for maksimal individualitet. Med den digitale trykproces, er selv de mest krævende motiver mulige i den højeste kvalitet. Find inspiration til individuelle løsninger i vores galleri.

EasyCube Cover: Den perfekte messepartner

Tidsfaktoren er naturligvis afgørende ved opstilling og nedtagning af en messestand. Typisk er tiden ofte knap som udstiller eller standbygger. På messestanden er det vigtigt, at monteringen af messegulvet foretages hurtigt og nemt.

Vores "Cover" fra EasyCubes serien byder på den rette underlag til dette. Det kan lægges på små og store områder, og kan tilpasses ideelt til enhver størrelse af messestand. 

Konfigurator_EasyCubes_DK_V2_2022

Vi hjælper dig i planlægningen

Er du ikke sikker på, hvilke komponenter du skal bruge til din opsætning eller mister du overblikket i planlægningen? Med vores konfigurator har du nu mulighed for overskueligt, at designe og planlægge din produktpræsentation med EasyCubes. Sammensæt alle de tilgængelig EasyCubes elementer som du ønsker. Vi hjælper dig også gerne personligt med planlægningen af præsentationssystemet, bare kontakt os!

Konfigurer et EasyCubes system her »
Konfigurator_EasyCubes_mobil_DK_2_2022

Vi hjælper dig i planlægningen

Er du ikke sikker på, hvilke komponenter du skal bruge til din opsætning eller mister du overblikket i planlægningen? Med vores konfigurator har du nu mulighed for overskueligt, at designe og planlægge din produktpræsentation med EasyCubes. Sammensæt alle de tilgængelige EasyCubes elementer som du ønsker. Vi hjælper dig også gerne personligt med planlægningen af dit præsentationssystem, bare kontakt os!
luk menu
Gå til top