Her kan du betale med EAN-nummer

Tallerkendisplays og tallerkenholdere bruges til præsentation af produkter og bringer de enkelte tallerkener eller hele borddækninger frem på bedste vis.

Luk
Anvend filter

Tallerkendisplays og tallerkenholdere til tallerkener og andre genstande

Tallerkenholdere er normalt fremstillet af akryl og byder på en sikker stand eller ophæng til tallerkener. De alsidige tallekendisplays kan bruges til præsentation af tallerkener og andet service samt bøger, cd'er eller dvd'er.

Tallerkenholdere i akryl og træ har et elegant design, som fremviser tallerkener og meget andet i det bedste lys. De er nemme at anvende og sikrer en stabil præsentation, selv af skrøbelige varer. Displayene er som regel transparente og dermed diskrete, så de fremhæver dine tallerkener, bøger eller andre produkter på bedste vis.
 

Universelle tallerkendisplays i mange varianter

Tallerkenstativerne anvendes især i butikker, hvor der sælges tallerkener, bøger, fade eller andre dekorative og brugsgenstande på de praktiske, justerbare universalstøtter. Vinklen på bagsiden af stativet, kan justeres og de indstøbte hak i bunden forhindrer, at tallerkenholderen og genstanden glider.

Displayet "Kalmia" er et klassisk display af klar polystyren, som fås i tre forskellige højder. Holderen foldes sammen for en pladsbesparende opbevaring, med de praktiske hængsler.

Brug også en model til flere tallerkener, som tallerkenholderen "Lubinus", som fås til enten 3 eller 6 udstillingsemner. Tallerkenholderen "Moringa" kan til gengæld holde hele borddækninger, så de matchende kopper også fremvises sammen med tallerkenerne. 
 

Pladsbesparende, transparente og stabile - tallerkenholder til din butik

Tænk nøje over, hvilken model du kan bruge til hvilken anvendelse, og vælg derefter den tallerkenholder, som kombinerer dine ønsker bedst muligt. Lad dig inspirere af vores online tilbud på tallerkenstandere og brug de praktiske små støtter af akryl til at udstille dine produktere endnu mere effektivt. Uanset om det drejer sig om præsentation af tallerkener eller bøger på messer, i udstillingsvinduer eller butikker: Tallerkenholderne distraherer ikke fra din udstilling pga. deres diskrete udseende, og kan samtidig foldes sammen og gemmes væk efter brug, for at spare plads.

luk menu

Vis produkter
Gå til top