Gulvmærkater påføres hurtigt og er det ideelle værktøj til at byde på information, på en iøjnefaldende og kortfattet måde. Se vores sortiment og bestil online!

Luk
Filtrer & sorter

Fjern folien, påklæb og færdig

På anvendelsesstedet trækker du blot folien af klistermærket, og placerer dem effektivt på gulvet. Og så kan du reklamere for dine produkter og tilbud eller informere om sikkerhedskrav og åbningstider. 

Men hvad er de praktiske mærkater lavet af? Gulvmærkaterne er typisk fremstillet af folie. Typen af folie afhænger af anvendelsesområdet. Nogle af specielt designede til udendørs brug eller indendørs brug. Afhængigt af motivet designes disse folier vha. digitaltryk eller andre trykprocesser.

Hvis du aldrig har brugt gulvmærkater før, vil du blive imponeret over deres enkelthed. Klistermærkerne er dækket af en beskyttelsesfolie. Før de påføres på det pågældende gulv, fjernes først beskyttelsesfolien. Herefter kan reklamemærkatet påføres af personaler eller serviceteamet. Efter påføring kan mærkatet fjernes uden at efterlade rester.

Fordele ved gulvreklame

Gulvreklame er i højere grad attraktivt for forskellige virksomhedsejere af flere årsager. Det er bl.a. omkostningseffektivt. Få mærkaterne trykt efter dine personlige ønsker billigt. Med de lave omkostninger, er det muligt at foretage konstante udskiftninger af gulvreklamen.

Den høje fleksibilitet af mærkaterne gør det muligt at tilpasse sig til nye produkter og tilbud med kort varsel. Denne reklameteknologi foranderlighed afspejles også i dens udformning. Gulvmærkaterne kan trykkes i forskellige former og farver. En virksomheds varemærke eller logo kan nemt påføres på designet af artiklen. Resultet er en ensartet reklame, som afspejles i din reklame.

Placeringen af gulvreklame bør være så tæt på produktet som muligt. Produktet kan placeres hvor som helst. Da det egnede mærkat kan påklæbes lige foran produktet. Der er ikke behov for, at bekymre sig om montering eller de rigtige lommer til din reklame.

I stedet kan hvert reklamemærkat placeres hvor som helst. Det er ikke nødvendigt at montere mærkatet på væggen eller hænge det op i loftet. Effekten er dog ikke mindre effektiv. Det placerede gulvmærkat er et ægte blikfang, som tiltrækker dine kunders opmærksomhed.

Gulvmærkat med påskrift

Optimal reklameflade

Gulvet er uden tvivl den største flade, som enhver butik, marked eller offentlig facilitet har at byde på. Men som forbliver ubrugt det meste af tiden. På trods af effektivitet af en velplaceret gulvreklame.

Ved gennemgang i butikslokaler eller virksomheder, er hylder eller diske naturligvis det første man lægger mærke til. Men man må dog ikke glemme, at gulvet faktisk også får meget opmærksomhed. Det er indlysende, da man typisk observerer hvor man går. Enhver kunde vil sandsynligvis være i stand til at fortælle dig, hvilket gulv man anvendes i sin butik.

Så hvorfor ikke omdanne denne opmærksomhed på gulvet til at fremme salget? Gulvreklame starter her. Den udnytter den frie og ubrugte plads på gulvet og omdanner den til en veludnyttet reklameflade. Samtidig tiltrækker denne reklameteknologi med sin nemme håndtering og høje fleksibilitet.

Forskellige anvendelsesområder til gulvmærkater

Dog bruges gulvmærkater til mere end blot reklameformat. Mærkaterne er ligeså alsidige i design, som de er i anvendelse. Mærkaterne anvendes naturligvis ofte til reklametilbud, men kan også anvendes på andre måder.

Når man informere om visse forholdsregler i en butik, er det vigtigt at nå ud til så mange forbipasserende som muligt. Hvor kan du fange flere mennesker end med en mærkat foran indgangen eller i indgangsområdet? Det iøjnefaldende mærkat på fortovet eller på gulvet i butikken, opfanger altid de forbipasserendes blik. Dermed kan man effektivt gøre opmærksom på hygiejneforanstaltninger, minimumsafstande eller endda nye åbningstider, så alle er opmærksomme på disse.

Ud over mulighederne for information og reklame, fungerer gulvreklame også som vejvisere. Det betyder, at det også kan bruges til at guide kunderne gennem din forretning og påvirke, hvor længe de besøger din forretning og hvor meget de køber. Mærkater har forskellige effekter, som har en positiv påvirkning på din omsætning og virksomhed.

Gulvmærkater til din virksomhed

I vores webshop finder du et bredt udvalg af mærkater til indendørs og udendørs brug. Som beskrevet ovenfor, er der mange muligheder i design og placering af gulvmærkater. Disse mange muligheder afspejles i vores produkters forskellige egenskaber.

Oplev mange forskellige former for gulvreklame i vores webshop. Som ekspert i salgsfremme står vi altid til rådighed med rådgivning. Med vores interne produktion og trykkeri kan vi også tilbyde specialfremstillede produkter. Vi ser frem til at modtage din forespørgsel.

luk menu
Gå til top