Vægskilte kan bruges som oplysningsskilte, vejvisere eller dørskilte. Udstyr skiltene med diverse indlæg. De kan derfor anvendes fleksibelt. Udstyr dine forretningslokaler med vores skilte, og sørg for en pæn præsentation af din virksomhed. Vælg vægskiltet i det ønskede materiale.
Luk
Filtrer & sorter

Bedre orientering med vægskiltning

God skiltning af alfa og omega i samtlige virksomheder. Det sparer henvendelser, ventetider og misforståelser. Med blot få vægskilte, kan du byde dine besøgende på en høj grad af orientering. Det sparer dig tid, når dine medarbejdere skal beskrive ruter eller registrere klager. 

Det kan nemlig hurtigt blive frustrerende for gæster, kunder eller patienter, at skulle finde rundt i din butik eller facilitet uden at kunne orientere sig. Måske går de glip af den fantastiske panoramapool på hotellet eller kan ikke finde det rette behandlingsrum til tiden. Dette kan føre til ubehagelige forsinkelser i dit daglige arbejde. Desuden muliggør dørskilte på væg, at kunderne kan kalde dig ved navn.

Med god skiltning som del af din indretning sørger du for orientering og orden. Ensartet skiltning fjerner de besøgendes bekymringer og hjælper dem med at nå frem til deres destination hurtigt og nemt. Det begynder med skiltning ved ind- og udgange. Kontorer, infodiske, restauranter følger efter, og sidst men ikke mindst ender det med toiletterne.

Individuelle mål muligt

vi fremstiller gerne dit skilt efter mål

Orientering for dine kunder

synliggør dine lokationer

Til inden- og udendørs områder

det rette skilt til dit anvendelsesområde

Ideel til dine indstik og let at montere

I vores sortiment finder du udfræsede træskilte, men også skilte til papirindstik. Træskiltene byder på langsigtet, dekorativ skiltning, mens indstikkene i de andre skilte nemt at udskiftes. Disse skilte er af akryl, aluminium eller hårdskum. I disse skilte kan du indskubbe eller indlægge papirindlæg i det respektive format.

Med de udskiftelige indstik kan du bruge dine skilte langfristet og byde på informationer hurtigt og bekvemt. Det kræver blot et par enkle trin.

Skiltene beskytter dine indstik mod snavns og mod at falme i solen, afhængig af produktet. Dine indstik kan dermed bruges igen og igen, ligesom skiltene. Med i vægmontering i optimal synshøjde, præsenteres dine informationer bedst muligt.

Monteringen sker normalt med skruer, enten direkte i væggen eller ved hjælp af dyvler. Dette afhænger af væggens tilstand. Materialet til direkte montering er normalt inkluderet i leveringen. Så du kan komme igang med det samme og informere folk ved hjælp af vægskiltet og indstikket.

Elektroniske vægskilte: digital skiltning

Ud over vores dekorative vægskilte af træ, aluminium eller glas byder vi nu også på digitale vægskilte. Med digital skiltning kan du foretage ændringer på meget kort tid.

Desuden kan dørskiltene udformes som du ønsker med den brugervenlige software. Sørg for, at de daglige aftaler er let synlige på dørskiltet eller indiker om rummet er frit eller i brug.

Få mere viden »

Dekorative vægskilte af træ

Specielt indenfor restaurationsbranchen og spa-området er træskilte særligt populære. De naturlige skilte imponerer med deres rustikke charme. Med en gravering kan vægskiltene i træ tilpasses til din virksomhed og dine services. Overvejer du at bruge naturlige træskilte til dine saunaer, din restaurant eller dit udendørs område?

Få træskiltet til din væg i forskellige standardmotiver. Alternativt er det også muligt at foretage udfræsninger efter dine ønsker. Til skilte som anvendes udendørs, gives en overfladebehandling med beskyttende UV-lak.
De dekorative vægskilte egner sig perfekt til at skabe en naturlig atmosfære af velvære i dine lokaler. Den bæredygtige, ressourcebesparende reklame med træskilte er faktisk et visuelt blikfang. Brug vægskiltene i træ til ensartet skiltet med et rustikt præg. Kontakt os gerne for at høre mere om et specifikt træskilt.
 

Elegante vejvisere i aluminium til vægmontering

I modsætning til de rustikke træskilte imponerer vægskiltene i aluminium med deres elegante design. Den enkle aluminiumsramme fremviser de indlagte indstik på en eksklusiv måde. Vælg mellem skilte i høj- eller tværformat, og skilte med eller uden krumning.

Blandt de klassiske vejvisere i aluminium finder du også vores udhængsskilte. Disse kan også udstyres med et indstik. Disse udhænger som et flag og er derfor genkendelige på afstand. Du kan dermed vise vej til toiletterne, det kontor de søger eller undersøgelsesrummet.

De lette men robuste vægskilte af aluminium anvendes på offentlige faciliteter, på hospitaler eller ved udstillinger. Skiltene sørger for en enkel og ensartet skiltning. Samtidig byder de på fordele som god synlighed, langtidsanvendelig og ensartet skiltning. Vælg mellem de forskellige vejvisere i aluminium fra vores online sortiment.
Kontor vægskilte med udskifteligt indstik

Find det passende vægskilt til din virksomhed

Leder du efter vægskilte, der passer til atmosfæren i din virksomhed? Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter i vores sortiment. Disse kan tilpasses nøjagtigt til din virksomhedskoncept. Præsenter dermed din virksomhed på en ensartet og let genkendelig måde.

Vælg et træskilt med udfræsning eller en af de klassiske modeller med indstik. Afhængigt af skiltet kan du bruge det inden- eller udendørs, til ensartet skiltning i din virksomhed. Vælg mellem udhængsskilte, infotavler til væg eller en vægtavle. Vi tilbyder også skilte, som er skræddersyet specielt til dine behov.
Har du behov for personlig rådgivning?

Kontakt os »
luk menu
Gå til top