Systemer til varesikring og tyveribeskyttelse anvendes generelt på verdensplan. De hjælper med at begrænse eller forhindre tyveri af varer i detailhandlen, så vidt som muligt.
Luk
Filtrer & sorter

Med sikkerhed mod tyveri: effektiv varesikring

Butikstyveri medfører høje omkostninger. Det giver derfor god mening at købe punksikring, låse, dummy holdere og alarmsystemer, og det betaler sig hurtigt. Produkter til primær varesikring er normalt fastgjort direkte til varerne. De kan ikke fjernes overhovedet, kun ved hjælp fra personale.

Nogle etiketter til varesikring udløser et signal eller en alarm, når varerne forlader butikken. Andre produkter ødelægger eller misfarver varerne, hvis sikkerhedsanordningen fjernes ved magt, hvilket gør de stjålne varer ubrugelige. Sekundær varesikring fungerer med overvågningsspejle, kassespejle eller med et attrapkamera.

Produkter til varesikring er en bæredygtig og effektiv beskyttelse mod tyveri. Specielt til varer i detailhandlen dvs. til bærbare produkter, er tyveribeskyttelse med varesikring særlig vigtigt. Der findes en lang række forskellige sikkerhedsløsninger, der på forskellig vis kan modvirke tyveri.

Tag eksempelvis væg- og bordbeslag til mekanisk sikring eller små adapterplader til Pullboxes med kugleender. I de fleste tilfælde kan den specielle varesikring kun fjernes med specialværktøj. Når købet er foretaget, fjernes det af salgspersonalet ved kassen med et specialværktøj. I nogle tilfælde kan den også deaktiveres af scanneren. Det er den eneste måde at sætte en stopper for tyvene på. Så varerne bliver hvor de er mest effektive: ved POS.
 

Vores produktsortiment til din tyveribeskyttelse

Har du behov for at sikre dine varer godt og bæredygtigt mod tyveri? Så har vi en række løsninger til dig.

Tag bare vores Pullbox "Teardrop". Den dråbeformede pullbox til mekanisk sikring og præsentation ved Point of Sale består af en kugle. Som giver dig mulighed for, at kombinere pullboxen med forskellige adaptere, som stålwirer eksempelvis. Eller har du behov for en lås til enkelt- og dobbeltkroge til sikring af varer? Låsen til enkelt- og dobbeltkroge "Simply" er netop blevet udviklet til disse formål og er tilgængelige her online.

Wiresikringen "Magna" er en væg- eller bordholder. Væg- og bordholderen fungerer som en mekanisk sikring og udstilling af artikler. Sikringen af varen muliggøres med de indbyggede magneter, med gensidig tiltrækning af holderne.
 

Effektive systemer til varesikring

De forskellige, effektive produkter til varesikring som er tilgængelige i vores webshop, er klar til direkte brug. De kan installeres og monteres på ingen tid. Drag også fordel af disse tilbud til detailhandlen, butikker, markeder, messer og andre store arrangementer. Der findes ingen hurtigere og mindre kompliceret måde at sikre dine varer på.

Det muliggør en fortsat præsentation af dine varer og produkter tæt på dine kunder. Samtidig holdes risikoen for tyveri så lav som muligt, uanset hvilken af vores produkter du vælger. Vi har med sikkerhed det rette produkt til dine behov i vores sortiment.

I vores webshop finder masser af produkter til varesikring og tyveribeskyttelse. Undgå og begræns butikstyveri!
Har du brug for personlig betjening?

Kontakt os »
luk menu
Gå til top