Luk
Filtrer & sorter

Müslidispenser til væg og disk

Fødevarer kræver hygiejnisk håndtering og opbevaring. Fødevaredispensere hjælper med at opbevare og præsentere varer hygiejnisk. Derfor anvendes de praktiske beholdere på forskellige områder.

Klassiske morgensmadsdispensere anvendes hovedsageligt på hoteller og restauranter. Morgenmadsdispensere er placeret ved buffeten og gør det nemt at dosere mad selvstændigt. Betjeningen er selvforklarende, og den smalle åbning sikrer mere orden på buffetten. Med det glasklare materiale på beholderen kan dine medarbejdere straks se, hvornår indholdet skal opfyldes igen.

Ud over fødevarebranchen anvendes flere og flere beholdere også i dagligvarebutikker. De hjælper med at undgå ompakning og spild i detailhandlen uden at skulle give afkald på en tiltalende præsentation. Dermed kan kunderne eller personalet "tappe" forskellige varer som morgenmad, slik eller kornartikler.

Afhængigt af din butik har du mulighed for at vælge en fødevaredispenser til ophæng på væg eller til anvendelse på bord. Den vægmonterede udgave kan fastgøres på væggen enkeltvis eller med flere på en slags skinne. De er udstyret med et praktisk doseringshåndtag, mens dispensere til disken fås med eller uden scoop.

Præsenter og opbevar forskellige fødevarer i fødevaredispenserne. Mærkning af indhold kan foregå med en integreret indsats til varebeskrivelser. Dermed er det muligt at opsætte pris- eller produktmærkning i umiddelbar nærhed af produktet.
lebenmittelspender-fuer-wand

Fødevaredispenser


Præsentation af uindpakkede varer

Morgenmadsdispenser til væg - detaljeoversigt

Fødevaredispenser til væg

  • Håndtag med behageligt greb
  • Monteres på vægskinne
  • Praktisk hældning for nemt udtag
  • Transparent materiale for en attraktiv præsentation af varer
  • Bred åbning til anvendelse med diverse fødevarer

Hygiejnisk præsentation af fødevarer

Med fødevaredispensere skabes et ensartet og professionelt udseende i dine butikslokaler eller restaurant. Modellerne med et enkelt udseende passer perfekt ind i ethvert interiør. Ved at bruge fødevaredispensere kan du præsentere din virksomhed på en hygiejnisk og miljøbevidst måde. Dermed kan du efterlade et positivt indtryk på gæster eller kunder.

I fødevarebutikker er de uemballerede varer frit tilgængelige og lette at dosere. Der er plads til forskellige typer af mad i beholdere med stor kapacitet. Opbevares de godt, holder de sig friske og sprøde i meget lang tid. Fødevaredispensere er alsidige og kan bruges til forskellige typer af varer.

Vi anbefalder varmt vand og et mildt rengøringsmiddel til rengøring af fødevaredispensere. Afskyl de enkelte dele af produkter, og tør dem derefter af grundigt. Fyld derefter nye produkter i beholderens indre. Vi anbefaler en rengøring før anvendelsen af fødevaredispenseren.

Se vores fødevaredispensere og morgenmadsdispensere til din buffet, butik eller til præsentation af smagsprøver. Dispenserne opbevarer de respektive fødevarer, samtidig med at de giver mulighed for hygiejnisk og nem dispensering. Både personale og medarbejdere sætter pris på de praktiske beholdere.

Præsenter dine varer på væggen eller på disken. Vi leverer en passende fødevaredispenser med scoop eller praktisk doseringshåndtag. Vælg en passende fødevaredispenser til din restaurant, butik eller kantine.
luk menu
Gå til top