Müslidispensere til væg og disk
Fødevarer kræver en særlig hygiejnisk håndtering og opbevaring. Fødevaredispensere kan hjælpe med at opbevare og præsentere varer hygiejnisk. Derfor anvendes de praktiske beholdere på forskellige områder.
Klassiske müslidispensere anvendes hovedsageligt på hoteller og restauranter. Med placering ved buffeten gør fødevaredispensere det nemt at dosere mad selvstændigt. Betjeningen er selvforklarende, og den smalle åbning sørger for mere orden ved buffeten. Med det glasklare materiale i beholderen kan dine medarbejdere straks se, hvornår indholdet skal genopfyldes.
Ud over fødevarebranchen anvendes der også flere og flere beholdere i dagligvarebutikker. De hjælper med at undgå ydre emballage og affald i butikkerne uden at skulle give afkald på en tiltalende præsentation. Kunderne eller personalet kan dermed "tappe" forskellige varer som morgenmad, slik eller kornartikler.
Afhængigt af din butik har du mulighed for, at vælge en fødevaredispenser til vægmontering eller på disken. Den vægmonterede udgave kan fastgøres enkeltvis eller i grupper på en slags skinne. De er udstyret med et praktisk doseringshåndtag, mens dispensere til disken fås med eller uden scoop.
Præsenter og opbevar forskellige fødevarer i fødevaredispenserne. Mærkning af indhold kan foregå med en integreret indsats til varemærkning. Dermed er det muligt at opsætte pris- eller produktmærkning i umiddelbar nærhed af produktet.