Er du på udkig efter beskyttelse mod spyt, nys eller hoste ? En hygiejneskærm bidrager for bedre sikkerhed og  hygiejne ved disk eller kasseområdet for dine kunder og medarbejder. Afskærmningen kan let placeres med stabile fødder eller til ophæng. 
Se nedenfor vores store udvalg.

Læs videre »

En del af indretningen

I vores sortiment finder du forskellige typer af afskærminger - om det er til kontoret, catering, receptionen, detailhandel, lægepraksis, skoler eller andre instituationer.
Produkterne findes i et transparent materiale - med og uden luge. Find det produkt som passer bedst til dit behov for afskærmning!

I tider med Covid er afskærmning en vigtig del af dit udstyret. Med forskellige modeller tilbyder vi - som producent - mulighed for at finde en passende hygiejneskærme til din butik, praksis eller virksomhed.
Det gennemsigtige materiale - akryl eller PVC - tilpasser sig automatisk til dine omgivelser. Standere eller rammer af aluminium giver et pænt afgrænsning af din hygiejneskærm. 

Hygiejneskærmene fås til ophæng eller som fritstående version. For de fritstående modeller kan der vælges gulv- eller bordversioner.

Ved opsætning i loftet kræves der et passende wiresystem og kroge. Ruden kan hænges op i forskellige højder, så der stadig er mulighed for udlevering af dokumenter eller andet.
Se vores udvalget af tilbehør til fastgørelses.

For rengøring at produkterne anbefaler vi sæbevand og en blød bomuldsklud.

Hygiejneskærm til kontoret, kasseområder, skranker og meget mere

I vores online sortiment finder du et stort udvalg af forskellige hygiejneskærme. Det er vigtigt at finde den rigtige skærm til dit behov og anvendelsesformål.
Mødelokaler, kontorer eller restauranter drager fordel af brugen med de beskyttende produkter.

Produkterne sikrer at medarbejder, kunder, gæster og patienter beskyttes mod overførelse af vira. Skærmen anvendes hovedsageligt, når det ikke er muligt at opretholde en minimumsafstand. 
Produkterne findes med forskellige bredder og højder. På anmodning kan vi også specialfremstille på det ønskede mål.
 

Vigtigheden for afspærring og information

En afskærmning er et vigtigt komponent for et vellykket hygiejnekoncept. Ud over hygiejneaspektet er der stadig fokus på salgsfremmende foranstaltninger og normal forretningsdrift. 
For at sikre en optimal information i din butik om afstandskrav, afspritning af hænder og andre forholdsregler anbefaler vi brug af  informationsskilte & -standere til at støtte disse forhold. 

Fremstillet efter mål

Leder du efter en løsning, der er skræddersyet til dit behov? 
Vi kan tilbyde den optimale løsning for dig. Med vores egenproduktion har vi mulighed for at fremstille lige til dit behov.

Kontakt os for tilbud!
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top