En hygiejneskærm er nem at placere og byder på bedre hygiejne og sikkerhed på din disk eller ved dit kasseområde.
Luk
Filtrer & sorter

En del af butiksindretningen

I vores sortiment finder du forskellige typer af afskærminger - om det er til kontoret, catering, receptionen, detailhandel, lægepraksis, skoler eller andre instituationer. Produkterne fås i et transparent materiale - med og uden luge. Find det produkt som passer bedst til dine behov for afskærmning!

I tider med Corona, er afskærmning en vigtig del af forretningsudstyret. Med forskellige modeller tilbyder vi - som producent - mulighed for at finde en passende hygiejneskærm til din butik, praksis eller virksomhed. Det transparente materiale - akryl eller PVC - tilpasser sig automatisk til dine omgivelser. Standere eller rammer fremstillet af aluminium, byder på et pænt udseende. 

Ud over materialer, er der også frit valg i monteringsmulighed. Hygiejneskærmene fås til ophæng eller som fritstående version. For de fritstående modeller kan der vælges gulv- eller bordversioner.

Ved opsætning i loftet kræves der et passende wiresystem og kroge. Ved hjælp af forborede huller, kan hygiejneskærmen nemt opsættes. Skærmen kan ophænges i forskellige højder, så der stadig er mulighed for udlevering af dokumenter eller andet.

Vi anbefaler et par bomuldshandsker til håndtering af hygiejneskærmene, for at undgå eventuelle fingeraftryk. For optimal rengøring at produkterne, anbefaler vi sæbevand og en blød bomuldsklud.

Spytværm til kontoret, kasseområder, skranker og meget mere

I vores online sortiment finder du et stort udvalg af forskellige hygiejneskærme. Det er vigtigt at finde den rigtige skærm til dit behov og anvendelsesformål. Skærmene er nemlig ikke kun velegnet til klassisk brug på disken. Mødelokaler, kontorer eller restauranter har også gavn af brugen af de beskyttende artikler.

Produkterne sikrer at medarbejdere, kunder, gæster og patienter beskyttes mod hinanden. Samtidig er medarbejdere også beskyttet mod påvirkning fra fremmede. Skærmen anvendes hovedsageligt, når det ikke er muligt at opretholde en minimumsafstand. Det skyldes, at der er risiko for overførsel af patogener.

Skærmen kan være med til at reducere risikoen for infektioner og sygdomstilfælde. Til dette formål er det nødvendigt, at det pågældende område er afskærmet bedst muligt. Forskellige bredder, gør det muligt at tilpasse beskyttelsen til bredden af skranken eller kasseområdet. På forespørgsel kan vi også fremstille specialfremstillede produkter.

Det er vanskeligt at overholde minimumsafstande på forskellige arbejdspladser. Især på store kontorområder kan det ske, at en vis afstand ikke kan overholdes. En transparent skillevæg til skrivebordet, gør det muligt at arbejde ubekymret uden at blokere for dagslyset.

I receptionsområder, ved kasseapparater, på salgsskranker eller på forskellige servicepunkter anvendes de klassiske opsatser til borde. Her er en luge yderst nyttig for at muliggøre betaling og udveksling af varer eller papirer. Gummiindlæg eller tape fastgør skærmen permanent.
 

Hygiejnekoncept gjort nemt

I den nuværende situation er det nødvendigt at beskæftige sig med hygiejne og sikkerhed i sin egen virksomhed. Det ville være fornuftigt at udarbejde, et bestemt koncept til opretholdelse af de forskellige krav. Det kræver, at man tænker over hvordan kunder, patienter, gæster eller medarbejdere bedst kan beskyttes.

En beskyttelsesskærm er en vigtig komponent for et vellykket beskyttelseskoncept. Dette koncept kan udvidets med andre produkter inden for hygiejne- og sikkerhedskategorien. Ud over hygiejneaspektet, er der fortsat fokus på salgsfremmende foranstaltninger og normal forretningsdrift. Vi hjælper dig gerne med at opstille visse retningslinjer og forholdsregler.

For at sikre en optimal udrustning af information, anbefaler vi brugen af informationsskilte & -standere til at støtte opretholdelsen af minimumsafstande. I kombination med en hygiejneskærm kan du optimalt markere den aftand, der skal holdes til medarbejderen eller til næste kunde.

Fremstillet efter mål

Leder du efter en løsning, der er skræddersyet til dit behov? Passer målene på vores standardmodeller ikke til din virksomhed? Har din arbejdsplads særlige krav til hygiejnisk afskærmning?

Vi kan tilbyde den optimale løsning til dine behov. Med vores egne produktionsmuligheder kan vi fremstille en hygiejneskærm efter dine behov og ideer.

Vi tilbyder vi også muligheden for at fremstille hele produkter efter mål. Ud over hygiejneskærme til taxaer, har vi mange andre individuelle tilpasninger. Kontakt os for interesse eller få et uforpligtende tilbud!
luk menu
Gå til top