Den klassiske blå rulle med rengøringsklude bruges i forskellige virksomheder til adskillige rengøringsopgaver. Den absorberende og fnugfri rengøringsklud giver en effektiv rengøring med sit brede omfang. I adskillige industrier såvel som håndværks- og serviceindustrien er papirruller uundværlige.

Læs videre »

Effektive og praktiske rengøringsklude

Forskellige sugeevner og tykkelser gør det muligt at tilpasse rengøringskludene optimalt til anvendelsesområdet. Passende tilbehør som f.eks. en vægholder eller en gulvstander sikrer nem og bekvem håndtering. Så du kan reagere hurtigt på forskellige situationer og snavs. Sørg for korrekt og hygiejnisk rengøring i din virksomhed nu.

De stærkt absorberende ruller af rengøringsklude kan bruges enkeltvis eller sammen med rengøringsmidler. Da kludene er fnugfri og opløsningsmiddelresistente, er de ideelle til rengøring af mange forskellige overflader. Sammen med desinfektionsmiddel, glasrens eller universalmidler, kan du optimere din rengøring. På denne måde kan hele overflader desinficeres, poleres og rengøres grundigt.

Selv uden andre rengøringsmidler giver rengøringsrullerne de bedste betingelser for optimal rengøring. De stærkt absorberende klude fjerner olie, fedt og andet snavs fra overflader. De flerlagede klude absorberer de fremmede påvirkninger perfekt og i lang tid. Ved at vælge en finporet eller mellemporet version kan rengøringskluden tilpasses til dit anvendelsesområde.

En anden valgmulighed er tykkelsen på kludene. Kludene i to- eller tre-lags versioner har også en god evne til at absorbere store mængder væske. Samtidig sikrer en bredde på 38 cm en effektiv rengøring af store områder.

Kludene er beregnet til engangsbrug. Efter rengøring er rullerne nemme og bæredygtige at bortskaffe. Rengøringspapiret og kartonrullen skal bortskaffes på en bæredygtig måde. Når du bortskaffer papiret, er det vigtigt at overveje, hvad papiret er kommet i kontakt med. Kludene er i sig selv fri for bindemidler, kemikalier og klæbemidler.

I vores webshop finder du klassiske blå eller turkisblå rengøringsruller. De to produkter adskiller sig ikke i deres funktionalitet. Ud over forskelle i farve er leveringsomfanget også forskelligt. Der kan bestilles én rulle med en volumeenhed på 500 klude til afrivelse eller en enhed med to ruller, dvs. i alt 1000 afrivninger, til rådighed.

Der er naturligvis ingen grænser for, hvor mange praktiske rengøringsklude der kan bestilles. Vælg en økologisk og effektiv måde at rengøre med rengøringsklude på. Vil du gøre håndteringen lettere for dine medarbejdere og ansatte? Ved hjælp af passende tilbehør opnås mere komfort, og virksomhedens udstyr optimeres.

Nem håndtering med passende tilbehør

Rengøringsklude anvendes i en lang række industrier. I restaurations- og hotelbranchen er de praktiske rengøringsklude hurtigt tilgængelige. Også i andre brancher, f.eks. detail- eller håndværkshandlen, er kludene velegnede til rengøring af forskellige overflader. På alle anvendelsesområder bidrager ruller med rengøringsklude til et fælles formål. 

De blå rengøringsklude er nemme at anvende og fjerner effektvt snavs, madrester eller væsker. Desuden kan de anvendes sammen med desinfektionsmiddel til desinfektion af overflader, samt hånddesinfektion. Rullerne med rengøringsklude kan bruges til en lang række rengøringsformål.

Generelt er papirhåndklæder populære, fordi de giver en hurtig og effektv rengøring i forskellige situationer. Hvis der spildes eller tabes noget, skal eventuelle rester rengøres inden for kort tid. Rullerne kan nemt placeres på hylder, på gulv eller ved arbejdsstationer.
Praktisk tilbehør er velegnet til at øge tilgængeligheden af rengøringskludene på forskellige lokationer. Vægholdere og gulvstandere gør det endnu nemmere, at komme i kontakt med og gøre brug af rengøringskludene. Gulvstanderne med eller uden hjul, gør det muligt at udstyre mobile arbejdspladser. På det pågældende anvendelsessted forbliver standeren stabil, indtil det flyttes til en anden lokation ved hjælp af den foldbare funktion eller hjulene.

Sammenlignet med de mobile gulvstandere fungerer vægholderen til langvarig montering på ét sted. Holderen skrues fast på væggen, og rengøringskludene kan hurtigt ophænges. Uden at optage plads på bordet, disken eller gulvet, er det muligt at fjerne eller replacere kludene hurtigt.
Wandhalter für Putztuchrollen
Med gulvstanderne er der også garanti for en ukompliceret udskiftning af rengøringsklude på rullerne. Desuden giver standerne delvis mulighed for at montere en affaldspose. Med en affaldspose bliver gulvstanderen den perfekte berigelse af arbejdspladsen. Rengøring og bortskaffelse af affald er indbygget i en mobil stand.

Brug de mange muligheder i virksomhedens udstyr og skab en veludstyret arbejdsplads for dine medarbejdere. Ved hjælp af rengøringskludene og de tilhørende valser skaber du betingelserne for optimal rengøring. Oprethold hygiejne og renlighed i din daglige forretning på lang sigt.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top