Den klassiske blå rulle med rengøringsklude kan bruges i forskellige virksomheder til adskillige typer rengøring. Den absorberende og fnugfri rengøringsklud sikrer effektiv rengøring. I forskellige sektorer såsom sundheds-, industri- og servicesektoren er papirruller et uundværligt hjælpemiddel. 
Luk
Filtrer & sorter

Effektive og praktiske rengøringsklude

Forskellige sugeevner og tykkelser gør det muligt at vælge rengøringskludene, der passer til dit anvendelsesområde. Passende tilbehør som f.eks. en vægholder eller et gulvstativ sikrer en nem og bekvem håndtering. Så du hurtigt kan reagere på forskellige situationer og snavs. Sørg for korrekt og hygiejnisk rengøring i din virksomhed.  

De stærkt absorberende ruller af rengøringsklude kan bruges alene eller sammen med rengøringsmidler. Da kludene er fnugfri og modstandsdygtige over for opløsningsmidler, er de ideelle til rengøring af forskellige overflader. I kombination med et desinfektionsmiddel, glasrens eller universelle rengøringsmidler, kan du optimere din rengøring. På denne måde kan overflader desinficeres, poleres og rengøres grundigt.

Selv uden rengøringsmidler giver rengøringsrullerne de bedste betingelser for optimal rengøring. De stærkt absorberende klude fjerner olie, fedt og andet snavs fra overflader. De flerlagede klude absorberer perfekt fremmede væsker. Ved at vælge en finvævet eller mellemfin version kan rengøringskluden tilpasses til dit anvendelsesområde.

En anden valgmulighed er tykkelsen på kludene. De findes i to- eller tre-lags versioner, og har en god evne til at absorbere store mængder væske. Samtidig sikrer en bredde på 38 cm en effektiv rengøring af store områder.

Kludene er beregnet til engangsbrug. Efter rengøring er rengøringsrullerne nemme og bæredygtige at bortskaffe. Når du bortskaffer kludene er det vigtigt at overveje, hvilke væsker kluden er kommet i kontakt med. Kludene er i sig selv fri for bindemidler, kemikalier og klæbemidler.

I vores webshop finder du de klassiske blå eller turkisblå rengøringsruller. De to produkter adskiller sig ikke i deres funktionalitet. Ud over forskellene i farverne, er leveringsomfanget også forskelligt. Der kan bl.a bestilles en rulle med en volumeenhed på 500 klude eller en enhed med to ruller med i alt 1000 afrivninger til rådighed.

Der er naturligvis ingen grænser for, hvor mange rengøringsklude der kan bestilles. Vælg rengøringsklude som en økologisk og effektiv måde at rengøre din virksomhed på. Ønsker du at gøre det nemmere for dine medarbejdere og ansatte? Ved hjælp af passende tilbehør opnås mere komfort, og virksomhedens udstyr optimeres.

Nem håndtering med passende tilbehør

Rengøringsklude anvendes i en lang række forskellige sektorer. I restaurations- og hotelbranchen, detail- eller industrien er kludene velegnede til rengøring af forskellige overflader. 

De blå rengøringsklude er nemme at anvende og fjerner effektivt snavs, madrester eller væsker. Desuden kan de anvendes sammen med et desinfektionsmiddel til desinfektion af overflader og hænder. Rullerne med rengøringsklude kan bruges til en lang række rengøringsformål.

Generelt er rengøringsklude populære, fordi de byder på hurtig og effektiv hjælp i forskellige situationer. Hvis der spildes eller tabes noget ved et uheld, skal eventuelle rester renses op inden for kort tid. Rengøringsrullerne kan nemt placeret på hylden eller på arbejdsbordet.


 
Praktisk tilbehør er velegnet til at øge tilgængeligheden af rengøringskludene på forskellige lokationer. Vægholdere og gulvstativer gør det endnu nemmere at håndtere rengøringskludene på. Gulvstativer findes med og uden hjul. Find det stativ der passer bedst til dit behov.

I modsætning til de mobile gulvstativer kan rengøringsrullen fastgøres til langvarig anvendelse på væggen. Holderen skrues fast på væggen, og rengøringskludene kan hurtigt hænges op og fjernes uden at optage plads på bordet, disken eller gulvet.

De fritstående modeller sikrer også en ukompliceret udskiftning af rengøringsruller. Nogle af de fritstående modeller er udstyret med mulighed for fastgørelse af en affaldssæk. Udstyr din rengøringsstation med en affaldssæk som den perfekte tilføjelse til arbejdspladsen. Rengøring og bortskaffelse af affald, indbygget i en mobil stand.

Anvend de mange muligheder i virksomhedens udstyr og skab en veludstyret arbejdsplads for dine medarbejdere. Ved hjælp af rengøringskludene og de tilhørende ruller skaber du betingelserne for optimal rengøring. Sørg for langsigtet hygiejne og rengøring i dit daglige arbejde.
Wandhalter für Putztuchrollen
luk menu
Gå til top