De klassiske blå ruller med rengørings- og aftørringsklude kan bruges til adskillige opgaver. I forskellige sektorer såsom sundheds, industri- og servicesektoren er papirruller et uundværlige hjælpemiddel. Den absorberende og fnugfri rengøringsklud giver en effektiv rengøring og aftørring mulighed.

Læs videre »

Effektive og praktiske rengøringsklude

Forskellige sugeevner og tykkelser gør det muligt at vælge rengøringskludene, der passer til dit anvendelsesområdet. 
De meget absorberende ruller af rengøringsklude kan bruges som optørring eller til rengøring med rengøringsmidler. Da kludene er fnugfri og opløsningsmiddelresistente, er de ideelle til rengøring af mange forskellige overflader. Sammen med desinfektionsmiddel, glasrens eller universalmidler, kan du optimere din rengøring. På denne måde kan overflader desinficeres, poleres og rengøres grundigt.

De meget absorberende klude fjerner olie, fedt og andet snavs fra overflader. Ved at vælge en fin vævet eller mellemfin vævet version kan rengøringskluden tilpasses til dit anvendelsesområde.

En anden valgmulighed er tykkelsen på kludene. De findes i to- eller tre-lags versioner har også en god evne til at absorbere store mængder væske. Samtidig sikrer en bredde på 38 cm en effektiv rengøring af store områder.

Kludene er beregnet til engangsbrug. Rengøringspapiret og kartonrullen skal bortskaffes på en bæredygtig måde. Kludene er i sig selv fri for bindemidler, kemikalier og klæbemidler.

I vores webshop finder du klassiske blå eller turkisblå rengøringsruller. De to produkter adskiller sig ikke i deres funktionalitet. Der kan bl.a bestilles én rulle med en volumeenhed på 500 klude.

Nem håndtering med passende tilbehør

Rengøringsklude anvendes i en lang række forskellige sektorer. I restaurations- og hotelbranchen, detail- eller industrien, er kludene velegnede til rengøring af forskellige overflader.
De blå rengøringsklude er nemme at anvende og fjerner effektivt snavs, madrester eller væsker. Desuden kan de anvendes sammen med desinfektionsmiddel til desinfektion af overflader, samt hånddesinfektion.
Rullerne med rengøringsklude kan bruges til en lang række rengøringsformål.

 
Praktisk tilbehør er velegnet til at øge tilgængeligheden af rengøringskludene på forskellige lokationer. Vægholdere og gulvstativer gør det endnu nemmere, at håndtere rengøringskludene på.
Gulvstativer findes med og uden hjul. Finde det stativ der passer bedst til dit behov.

En vægmonteret løsning kan være optimal, såfremt du ved der ikke er behov for at flytte på holderen og samtidig optager den heller ikke gulvplads.
Wandhalter für Putztuchrollen
Vi har også gulvstativer hvor der er integreret holder til affaldsposer. Rengøringsklude og bortskaffelse af klude på samme sted sikre et pænt og rydeligt område
Anvend de mange muligheder for optimal rengøring i din virksomhed.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top