En hygiejnisk beskyttelsesvæg er en skillevæg, der også fungere som hygiejneafskærmning. Denne type væg anvendes, når en vis minimumsafstand ikke kan overholdes. Områder er afgrænsede for at sikre et vist niveau af hygiejnisk beskyttelse af mennesker i et begrænset rum. Formålet er ikke at begrænse erhvervsaktiviteterne ved adskillelsen.

Læs videre »

Hygiejniske beskyttelsesvægge af akrylglas til afskærmning

Sammenlignet med en konventionel barriere adskiller en beskyttelsesvæg ikke kun områder fra hinanden, man har også en beskyttende funktion. På denne måde kan man påvirke medarbejdernes og kundernes sundhed. Samtidig påvirker en gennemsigtig væg ikke opfattelsen af rummet. Find det rigtige produkt til brug på på dit kontor, i den restaurant eller i din butik.

Med en hygiejnisk beskyttelsesvæg forbliver du fleksibel og spontan. De mobile beskyttelsesartikler er ikke kun hurtige at opsætte og placere. Ændringer og tilpasninger er også mulige til enhver tid. Desuden garanterer de udvalgte fødder at væggen står stabilt.

For at kunne tilpasse sig perfekt til dit anvendelsessted tilbyder vi produkter med forskellige egenskaber. De forskellige produkter med særlige kendetegn er rullebannere, klassiske skillevægge, foldevægge og flytbare vægge. Modellerne er ikke kun kendetegnet ved forskellige materialer, men også forskellige i håndtering, udseende og funktionalitet. Lær forskellene bedre at kender nedenfor.

Hvis du er på udkig efter en særlig mobil hygiejnebeskyttelsesvæg, er et roll-up banner det bedste valg. Roll-up bannere kan hurtigt opsættes og afmonteres, samt opbevares pladsbesparende. I stedet for et banner er disse stande, udstyret med en plastikpresenning. Der kan eventuelt også fremstilles presenninger med gennemgange.

Klassiske skillevægge består af en aluminiums- eller metalramme, hvori der er placeret en akrylglasplade. Du kan få høje vægge eller med kortere dimensioner. Den tynde ramme på disse skillevægge giver et slankt og eksklusivt udseende. Samtidig er væggene velegnede til en ensartet og omfattende indretning af butikker og virksomheder.

Har du brug for en hygiejnevæg med vinkel? Vinkelskillevægge er fremstillet i aluminium. Inde i væggene er der plads til flere indsatser eller endda forskellige pladematerialer. Du kan eventuelt bruge væggen som reklameplads med indlæg og informationsark. Alternativt kan der indsættes plader af glas eller plast.

Gennemsigtige eller let gennemsigtige hygiejniske beskyttelsesvægge sikrer dagslys i de forskellige rum. De skaber gennemsigtighed i rummet og begrænser ikke rummets størrelse. Kunden eller den besøgende får ikke en indsnævrende, men en behagelig følelse. Gennemsigtigheden kan skabes med beskyttelsesvægge i plast eler glas.

En gennemsigtig væg kan dog ikke - uden videre - anvendes som informationsflade. Informationer kan fremvises og præsenteres meget lettere på en skillevæg med hængslede rammer. På den anden side kan dagslyset være blokeret. Hvordan kan en gennemsigtig skillevæg så stadig bruges til undervisning eller reklame?

Hygiejnevæggen er ikke kun hurtig at opsætte, men giver også mulighed for design. En række af skillevæggene kan trykkes med eget design eller tilpasses gennem forskellige panelmaterialer. Gennem denne tilpasning kan den pågældende væg bruges som en reklamevæg eller som simpel flytbar væg.

Især på kontorer anbefales væggene som et interaktivt kommunikationsmedie. Med de udskiftelige indsatser og vægelementer er det hurtigt muligt at omkonstruere. En beskyttende væg af perforeret plade eller whiteboardtavle er senere også en god mulighed for konferencer og møder.
Hygieneschutzwand mit PVC Banner im Büro
Hygieneschutzwand mit PVC Banner in der Gastronomie
Hygieneschutzwand mit PVC Banner im Fitnessstudio

Gennemførelse af hygiejnestandarder

Leder du efter en måde at implementere hygiejnestandarder på, i din butik og på din arbejdsplads? Hygiejne og sikkerhed på offentlige steder er vigtigere end nogensinde før. Som iværksætter skal du passe på dine medarbejderes sundhed og på andre mennesker, der kommer i kontakt med din virksomhed. Derfor skal der tages visse forholdsregler i forbindelse med forretningsudstyr og butiksindretning.

En af disse forholdsregler, der skal træffes, er at sikre en vis afstand. For at sikre en minimumsafstand kan der anvendes skillevægge, gulvklistermærker eller kundetællere. Det givne rum er ikke nok til at definere en afstand med disse midler? Hvordan er det så muligt at etablere hygiejnestandarder?

Områder med høj frekvens, f.eks. kasseapparater, eller smalle områder, f.eks. i en restaurant, udgør en udfordring. På disse steder kan der gennemføres en hygiejnisk og sikkerhedsmæssig standard på trods af det begrænsede areal, der er til rådighed. Dette opnås ved effektivt at anbringe et hygiejnisk beskyttelsesvæg.

Når væggen er på plads, kan medarbejdere og kunder fortsætte deres normale daglighed. Desuden vil forretningen og den daglige drift ikke blive påvirket negativt. Efter brug kan væggen enten genanvendes eller hurtigt gemmes væk. På denne måde vælger du en bæredygtig og fleksibel ydeevne.

Som hygiejnisk beskyttelsesvæg til kasseområdet eller på disken som produktbeskyttelse er nyseskærmene fra vores sortiment velegnede. Gennemse et stort udvalg online. Vi rådgiver dig gerne om hygiejne og sikkerhedsforanstaltninger.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top