En hygiejnisk beskyttelsesvæg er en skillevæg, der fungerer som afskærmning af områder og mindsker risikoen for smittespredning af viraer. Områder kan inddeles for optimal beskyttelse af medarbejder og kunder, og samtidig bevares synligheden i lokalet.

Læs videre »

Hygiejniske beskyttelsesvægge til afskærmning

Sammenlignet med en konventionel skillevæg adskiller en beskyttelsesvæg ikke kun områder fra hinanden, man har også en beskyttende funktion. Dermed sikres medarbejderne og kunderne mod smittespredning af viraer.
Samtidig hæmmer en gennemsigtig væg ikke opfattelsen af rummet. Find det rigtige produkt til dit behov på kontor, restauranter, fitnesscenter eller butikken.

Med en hygiejnisk beskyttelsesvæg forbliver du fleksibel. De mobile beskyttelsesartikler er hurtige at opsætte og tilpasser sig en given situation. 

Vi udbyder produkter til ethvert formål og i forskellige materialer - om det er klassiske skillevægge, foldevægge, flytbare vægge eller roll-up banner, udvalget er stort.

Roll-up bannere kan hurtigt opsættes og har en pladsbesparende opbevaring. 
Klassiske skillevægge består af en aluminiums- eller metalramme, hvori der er placeret en transparent plade eller banner. Du kan finder vægge i forskellige højder og bredder.
Rammerne på disse skillevægge har et eksklusivt udseende, og er særdeles velegnede for en ensartet indretning af rummet.

Har du brug for en vinklet hygiejneskærm? Skillevægge med vinklet justering er fremstillet i aluminium. Inde i panelerne er der plads til flere indsatser eller endda forskellige pladematerialer. Du kan eventuelt bruge væggen som reklameplads med indlæg og informationsark. Alternativt kan der indsættes plader af glas eller plast.

De glasklare eller mat transparente hygiejniske beskyttelsesvægge sikrer dagslyset indtrængning og åbenhed i lokalet, hvilket forhindrer følelsen af indelukkethed. 

Hygiejnevæggen er ikke kun hurtig at opsætte, men giver også mulighed for individuelt design. En række af skillevæggene kan trykkes med eget design eller tilpasses med forskellige typer af panelmaterialer.
Især på kontoret kan væggene anvendes som et interaktivt kommunikationsmedie. Med de udskiftelige indsatser og vægelementer er det muligt hurtigt at omkonstruere til skillevæg.
Hygieneschutzwand mit PVC Banner im Büro
Hygieneschutzwand mit PVC Banner in der Gastronomie
Hygieneschutzwand mit PVC Banner im Fitnessstudio

Opretholdelse af afstands- og hygiejnestandard

Leder du efter en måde at implementere afskærmning på i din butik eller på din arbejdsplads? Hygiejne og sikkerhed på offentlige områder er vigtigere end nogensinde før. 

For at sikre overholdelse af minimumsafstand kan der bl.a anvendes skillevægge. Områder med høj frekvens, f.eks. kasseområder i butikken eller områder som i en restaurant, fitness mm er dette et oplagt mulighed for afskærmning.
På disse områder kan der gennemføres en hygiejnisk og sikkerhedsmæssig standarder på trods af det begrænsede areal, der er til rådighed. Dette opnås effektivt ved anbringelse af en beskyttelsesvæg.

Nyseskærme er velegnede som hygiejnisk beskyttelsesvæg til kasseområdet eller på disken som produktbeskyttelse. Gennemse vores store udvalg online. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige muligheder.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top