En hygiejnisk beskyttelsesvæg er en skillevæg, der også fungerer som en hygiejnisk afskærmning. Denne type af væg kommer i anvendelse til hygiejnebeskyttelse af personer i et rum med begrænsninger i bevægelsesfrihed.
Luk
Filtrer & sorter

Hygiejniske beskyttelsesvægge af akryl til afskærmning

Sammenlignet med en konventionel afspærring adskiller en beskyttelsesvæg ikke kun områder fra hinanden, men har også en beskyttende funktion. Dermed kan man påvirke medarbejderens og kundens sundhed. Samtidig hæmmer en transparent væg ikke opfattelsen af rummet. Find det rigtige produkt til dit behov på kontor, restauranter, fitnesscentre eller i butikken.

Med en hygiejnisk beskyttelsesvæg forbliver du fleksibel og spontan. De mobile beskyttelsesartikler er ikke kun hurtige og opsætte, men kan også tilpasses til enhver given situation. Yderligere garanterer de udvalgte fødder et fast ståsted.

For at tilpasse sig perfekt til dit anvendelsessted tilbyder vi produkter med forskellige funktioner. De forskellige produkter med særlige kendetegn er rullebannere, klassiske skillevægge, foldevægge og flytbare vægge. Modellerne er ikke kun kendetegnet ved forskellige materialer, men også forskellige i håndtering, udseende og funktionalitet. Lær mere om forskellene i det nedestående afsnit.

Er du på udkig efter en speciel mobil hygiejnisk beskyttelsesvæg, er et roll-up banner det bedste valg. Roll-up banneret kan hurtigt opsættes samt afmonteres, og opbevares pladsbesparende. Som erstatning til banneret, er disse stande udstyret med en presenning af plast. 

Klassiske skillevægge består af en ramme fremstillet i aluminium eller metal, hvori der er placeret et panel i akryl. Væggene fås fra gulv til loft eller i mindre dimensioner. Den tynde ramme på disse skillevægge sikrer et enkelt og eksklusivt udseende. Samtidig egner væggene sig til en ensartet og omfattende indretning af butikker og virksomheder.

Leder du efter hygiejniske beskyttelsesvægge med vinkel? Skillevægge med vinkel er fremstillet i aluminium med plads til flere indstik eller endda forskellige pladematerialer. Du kan eventuelt anvende væggen som reklameplads med indlæg og informationsark. Alternativt kan du indsætte en plade af glas eller plast.

Transparente eller let transparente beskyttelsesvægge sikrer fortsat indtrængen af dagslys i de forskellige rum. De skaber gennemsigtighed i rummet og begrænser ikke rummets størrelse. Det giver kunden eller den besøgende en behagelig følelse, fremfor en indsnævrende følelse. Skab gennemsigtighed i anvendelsen af beskyttelsesvægge fremstillet af plast eller glas.

En transparent væg kan dog ikke - uden videre - anvendes som informationsflade. Præsentation af information fungerer optimalt på en skillevæg med hængslede klikrammer.

Hygiejnevæggen er ikke kun hurtig at opsætte, men giver også mulighed for individuelt design. En lang række af skillevæggene kan trykkes med eget design eller tilpasses med forskellige typer af panelmaterialer. Denne tilpasning gør det muligt at anvende den pågældende væg som en reklamevæg eller en simpel flytbar væg.

Især på kontoret kan væggene anvendes som et interaktivt kommunikationsmedie. Med de udskiftelige indsatser og vægelementer er det hurtigt muligt at omkonstruere designet.
Hygieneschutzwand mit PVC Banner im Büro
Hygieneschutzwand mit PVC Banner in der Gastronomie
Hygieneschutzwand mit PVC Banner im Fitnessstudio

Implementering af hygiejnestandarder

Leder du efter en måde at implementere afskærmning på i din butik eller på din arbejdsplads? Hygiejne og sikkerhed på offentlige områder er vigtigere end nogensinde før. Som iværksætter skal du passe på dine ansattes, kunders og besøgendes sundhed og velvære. Derfor skal der tages visse forholdsregler i forbindelse med virksomhedens udstyr og butiksindretning.

En af disse forholdsregler som skal overholdes, er at sikre en vis afstand. Med en afspærringsstander, gulvklistermærker eller nummerdispensere kan du sikre visse minimumsafstande. Er din butik for lille til at kunne opretholde en vis afstand med disse midler? Hvordan er det så muligt at etablere hygiejnestandarder?

Områder med høj frekvens, f.eks. kasseområdet eller smalle områder som i en restaurant, udgør en udfordring. På disse områder kan der - på trods af det lille areal - gennemføres hygiejne- og sikkerhedsmæssige standarder. Dette kan opnås ved effektiv anvendelse af en hygiejnisk beskyttelsesvæg.

Når væggen er på plads, kan personale og kunder fortsætte deres normale dagligdag. Desuden påvirkes forretningen og den daglige drift ikke negativt. Efter anvendelse kan væggen enten genanvendes eller gemmes hurtigt væk. Dermed vælger du en bæredygtig og fleksibel ydeevne.

Nyseskærme er velegnede som en hygiejnisk beskyttelsesvæg til kasseområdet eller på disken som produktbeskyttelse. Gennemse vores store udvalg online. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige hygiejneartikler.
luk menu
Gå til top