Ønsker du at skabe opmærksomhed på visse forholdsregler eller omstændigheder? Henvisningsskilte er blandt de uundværlige artikler til optimering af sikkerheden og afklaring af risici i virksomheder. Ud over de klassiske selvklæbende folier og fritstående standere til gulv, har vi mange andre muligheder til opsætning, fastgørelse og placering af skiltene.
Luk
Filtrer & sorter

Signalering og tydelig kommunikation

Ud over de lovpligtige henvisninger, er der mange andre eksempler på, hvordan man kan gøre kunder og medarbejdere opmærksomme på farer. Sørg for sikkerhed i virksomheden og på virksomhedens område med fotoillumiscerende skilte og iøjnefaldende piktogrammer. Vælg et passende skilt for at undgå skader på ejendom og personskader.

Når man angiver visse foranstaltninger og forholdsregler, er det vigtigt at formidle oplysningerne klart og tydeligt. Artiklerne formidler lovbestemte oplysninger om mulige farer og begrænsninger. Med de forskellige emner er det vigtigt, at virksomheder oplyser om disse. Det er dog endnu vigtigere, at kunder eller medarbejdere lægger mærke til skiltene.

Hvordan sikrer du, at de forskellige skilte ikke bliver overset? Skiltenes udtryksfuldhed kan forstærkes ved valg af farver, et tiltalende design og ved placeringen. Signalfarver som rød eller grøn, skaber opmærksomhed på sig selv. Skiltet kan fremhæves yderligere med et attraktivt tryk. Budskaber og oplysninger kan forstærkes ved at anvende iøjnefaldende farver.

Skiltets anvendelsessted og placering har en direkte indflydelse på kundens, besøgende og forbipasserendes opfattelse af skiltet. Med de forskellige løsninger i vores webshop, kan du formidle oplysninger i forskellige højder. Og samtidig kan du også vælge mellem forskellige monteringsmuligheder. Dette giver dig mulighed for at formidle oplysninger i den ønskede visningshøjde.

Hvilken montering er ideel til din virksomhed eller omstændighed? Afhængigt af anvendelsesstedet og de lokale forhold er forskellige henvisningsskilte egnede. Henvisningsskiltets levetid spiller også en rolle. Skal oplysningerne formidles kortvarigt eller er det en permanent anvendelse?

Ønsker du at tiltrække opmærksomhed foran indgange eller på gulvet i dine salgslokaler? En gulvstander eller rullebanner er mobile og kan placeres hvor som helst. Samtidig er disse elementer meget stabile og kan hurtigt skilles ad eller samles igen. Dette fremmer fleksibiliteten i afklaring om de aktuelle omstændigheder.

Er du på udkig efter henvisningsskilte til opsætning på døre, vægge eller lignende genstande? Piktogrammer og skilte som sugekopper eller klistermærker, er ideelle til dette formål. De er lette at påføre og kan fastgøres på forskellige overflader. Efter brug kan henvisningerne fjernes igen uden problemer.
 

Muligheder inden for virksomhedsudstyr

Henvisningsskilte anvendes ikke kun som skilte i de forskellige virksomheder. De vigtigste bestanddele af virksomhedsudstyret fungerer som vejvisere, påbuds- og forbudsskilte. Generelt formår de at formidle forskellige oplysninger til kunder eller medarbejdere.

På grund af de nuværende hygiejnekrav fra Staten, skal der eksempelvis gives mere information end normalt i butikker, offentlige faciliteter og på kontorer. Ud over minimumsafstande, er det også hensigtsmæssigt at gøre opmærksomhed på mulighederne for desinfektion eller påbud om brug af masker.

Ovennævnte emner er foranstaltninger til beskyttelse af hygiejne og generel sikkerhed. Da sikkerheds- og hygiejneforanstaltninger i virksomheder kan have en påvirkning på medarbejdernes og de besøgendes personlige sundhed, er det vigtigt med klare og tydelige oplysninger.

De fremviste artikler vil bidrage til klar kommunikation for kunderne og skaber dermed tillid. Du kan dermed styrke kundeloyaliteten gennem detaljerede oplysninger, hvilket kan have en salgsfremmende effekt. 

De illustrerede artikler samt mange andre motiver, piktogrammer og skilte er tilgængelige i vores webshop. Vores interne trykkeri åbner op for muligheder i design og tilpasning af de forskellige henvisningsskilte. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige produkter til enhver tid!

Leder du efter yderligere muligheder for effektiv kommunation? Vores udvalg af gulvmærkater er også velegnede til at formidle forholdsregler, sikkerhedsoplysninger eller andre instruktioner. Med placering på gulvet kan de anvendes på mange måder og tiltrække sig opmærksomhed fra forbipasserende, kunder og medarbejdere.

Er du på udkig efter informationsark om COVID-19?

Download nu gratis »
luk menu
Gå til top