Reklameteltet har længe været et af de klassiske medier til udendørs reklame. Det kan bruges som reklametelt ved udendørs arrangementer, på cafeer og messer. Teltet kan trykkes med logo eller slogan, og fungerer som et individuelt reklamemedie. Teltet er hurtigt at opstille, let at folde sammen og kan opbevares på en pladsbesparende måde.
Luk
Filtrer & sorter

Hurtige at samle, pladsbesparende opbevaring

De foldbare telte er vandafvisende og fås i mange farver og størrelser. Teltene forbliver stabile i vind og vejr. Giv dine kunder, besøgende eller medarbejdere mulighed for at søge ly mod sol eller regn. Vælg det rigtige telt til dit projekt.

Reklametelte anvendes normalt kun i korte perioder til specielle arrangementer, messer eller andre særlige begivenheder. Et kortvarigt brug kræver at teltene er nemme at håndtere. 

En veldesignet basisramme gør det nemt at opsætte de forskellige telte. De fleste af teltene kan foldes. Det foldede telt trækkes først fra hinanvende. Når teltet er spændt helt ud, løftes det op og på grund af den manglende modstand, foldes teltet ud af sig selv.

Fastgør hjørnerne, og teltet spændes ud i overensstemmelse hermed. Når teltet er spændt ud, kan teltbenene fastgøres. Teltbenene forlænges til den ønskede længde og fastgøres derefter. Dermed er teltet rejst på ingen tid.

Efter anvendelse, trækkes benene ind igen og teltet foldes sammen. Op til en vis størrelse af teltet (ca. 3 x 3 m), kan opstilling og nedtagning foretages af en enkelt person. Når teltet er foldet sammen, kan det opbevares på en pladsbesparende måde. TÜV certificering garanterer for teltets sikkerhed og kvalitet.

Nogle telte er udstyret med en ekstra transporttaske. Tasken er ideel til opbevaring og beskytter mod snavs. Det praktiske håndtag gør det nemt at transportere teltet fra det ene sted til det andet.
Zusammen gefaltetes Promotionzelt in weiß
Teilweise aufgestelltes Promotionzelt in weiß
Vollständig aufgestelltes Promotionzelt in weiß

Populært læ fra varme og regn

Så snart teltet er opsat, fungerer det både som et reklamemedie, men også som et behageligt ly for sol og regn. På varme dage giver du kunder, forretningspartnere eller forbipassende en mulighed for at komme i læ i skyggen. Især venteområder eller visse udendørs områder kan hurtigt og effektivt afskærmes med et reklametelt.

Teltenes funktionalitet og nemme håndtering, gør dem velegnede til anvendelse på adskillige områder. Derfor er de ovenstående produkter ikke kun populære på messer og events.
 

Ideelt skræddersyet til anvendelsesområdet

Ønsker du at tiltrække opmærksomhed ved festivaler, messer eller andre udendørs arrangementer? Et reklametelt er et fantastisk medie til at fange de forbipasserendes opmærksomhed og præsentere din virksomhed på bedste vis. Med et stort farveudvalg og attaktive, individuelle logo- og slogantryk, er der ingen grænser for hvor attraktivt et telt du kan få.

Ud over de klassiske logotryk, er det også muligt at lave komplette prints. Med vores eget trykkeri, som råder over forskellige trykteknikker, er alle designmuligheder åbne for dig.

Vælg din favorit blandt reklameteltene. Udnyt de mange fordele, og gør dit næste event til en succes.
luk menu
Gå til top