Reklameteltet har længe været et af de klassiske medier til udendørs reklame og annoncering. Det kan bruges som reklametelt til arrangementer og messer, som salgstelt eller promotionstelt. Teltet kan trykkes med logo eller et slogan, og fungerer som en form for individuel branding. Reklameteltet er hurtigt at opstille, let at sammenfolde og nemt at transportere.

Læs videre »

Hurtigt monteret og afmonteret, pladsbesparende og opbevaringsvenlig

De foldbare og vandafvisende telte, fås i mange farver og størrelser og af høj kvalitet. Teltene forbliver stabile i vind og vejr. Beskyt dine kunder, besøgende eller forbipasserende mod sol- og/eller regn. Vælg det rigtige telt til dine behov.

De forskellige reklametelte bruges normalt kun i korte perioder. Det vil sige pr. dag eller endda pr. time. De bruges til åbent hus, særlige begivenheder eller salg. Kortvarig brug kræver en nem håndtering af teltene.

En veldesignet basisramme gør det nemt at opstille de forskellige telte. De fleste af teltene er foldbare og fungerer som pavilloner. Først udtrækkes teltet, hvorefter det løftes op. Den manglende modstand i systemet, gør at teltet nærmest foldes ud af sig selv.

Derefter skal hjørnerne fastgøres, og teltet spændes ud. Når teltet er spændt helt ud, kan teltbenene monteres. Teltbenene forlænges til den ønskede længde og monteres derefter. Reklameteltet er rejst inden for kortest mulig tid og klar til brug!

Benene trækkes således ind igen efter brug, og teltet foldes sammen. Op til en vis størrelse af teltene (ca. 3 x 3 m), kan opstilling og nedtagning foretages af en enkelt person. Et sammenfoldet telt kan opbevares nemt og pladsbesparende. TÜV certificering garanterer for teltets sikkerhed og kvalitet.

Nogle telte er udstyret med en ekstra transporttaske. Tasken er ideel til opbevaring af teltene og beskyttet mod ydre påvirkninger. Praktiske bærehåndtag gør det også nemmere at transportere teltene fra det ene sted til det andet.
Zusammen gefaltetes Promotionzelt in weiß
Teilweise aufgestelltes Promotionzelt in weiß
Vollständig aufgestelltes Promotionzelt in weiß

Populært ly i varme og regn

Så snart det er oprejst fungerer reklameteltet ikke kun som reklamemedie, men også som et behageligt ly. På varme dage giver du dine kunder, forretningspartnere eller forbipasserende den skygge, de længe har ventet på. Når det regner, forhindrer du gæster i at blive våde og giver ly fra regn. Især venteområder eller udendørs områder, kan der hurtigt og effektivt afskærmes med et reklametelt.

Funktionaliteten og brugervenligheden af reklametelte kvalificerer dem til brug i en lang række forskellige anvendelser. Derfor er de ovenstående produkter ikke kun populære på messer og events.
 

Skræddersyet til dit anvendelsesområde

Ønsker du at tiltrække opmærksomhed på festivaller, messer eller udendørs? Et reklametelt er et godt redskab til at opfange de forbipasserendes opmærksomhed og præsentere din virksomhed på den bedst mulige måde. Med bredt farveudvalg og med attaktive, individuelle trykmuligheder, er der ingen begrænsninger for hvordan dit telt kan designes og udformes.

Ud over de klassiske logotryk, er det også muligt at lave komplette prints. Med vores eget trykkeri, som råder over forskellige trykteknikker, er alle designmuligheder åbne for dig.

Vælg din favorit blandt reklameteltene. Udnyt de mange fordele, og gør din næste firmaoptræden perfekt.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top