Reklameteltet har længe været et af de klassiske medier til udendørs reklame. Det kan bruges som reklametelt ved udendørs arrangementer, på cafeer og messer. Teltet kan trykkes med logo eller slogan, og fungerer som et individuel reklamemedie.
Teltet er hurtigt at opstillet, let at folde sammen og kan opbevares på en pladsbesparende måde.

Læs videre »

Reklametelte og pavilloner til enhver lejlighed

De foldbare og vandafvisende telte, fås i mange farver og størrelser. Vælg et passende telt til dit behov og giv dine kunder, besøgende eller medarbejder mulighed for at søge ly mod sol eller regn.
Reklametelte bruges normalt kun i korte perioder. Til åbent hus arrangement, messer eller andre særlige begivenheder. 

En veldesignet basisramme gør det nemt at opstille og nedtagede teltet efter brug. Når teltet er spændt helt ud, kan teltbenene monteres. Teltbenene indstilles til den ønskede længde. Teltet er rejst inden for kort tid og klar til brug!
Op til en størrelse af teltet (ca. 3 x 3 m), kan opstilling og nedtagning foretages af en enkelt person. Et sammenfoldet telt opbevares på en pladsbesparende måde.
TÜV certificering garanterer for teltets sikkerhed og kvalitet.

Nogle telte er udstyret med en transporttaske. Tasken er ideel til opbevaring og beskytter mod snavs. Praktiske håndtag gør det nemt at transportere teltet fra sted til sted.
Zusammen gefaltetes Promotionzelt in weiß
Teilweise aufgestelltes Promotionzelt in weiß
Vollständig aufgestelltes Promotionzelt in weiß

Populær i sol og regn

Så snart teltet er opsat, fungerer det både som et reklamemedie, men giver samtidig mulighed for at søge ly for sol og regn. Især i venteområder eller ved udendørs arrangementer giver det en effektivt afskærmning.
Funktionaliteten og brugervenligheden af reklametelte kvalificerer dem til brug i en lang række områder. Derfor er de ovenstående produkter ikke kun populære på messer og events.
 

Skræddersyet løsning

Ønsker du at tiltrække opmærksomhed ved festivaler, messer eller andre udendørs arrangementer? Et reklametelt er et godt medie til at fange de forbipasserendes opmærksomhed og præsentere din virksomhed på bedste vis.

Med et stort udvalg af farver og med attaktive, individuelle logo og slogan tryk, er der ingen grænser for hvor attraktivt et telt du kan få.
Ud over de klassiske logotryk, er det også muligt at lave komplette prints. Med vores eget trykkeri, som råder over forskellige trykteknikker, er alle designmuligheder åbne for dig.

Vælg din favorit blandt reklameteltene. Udnyt de mange fordele, og gør din næste event til en succes.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top