Ønsker du at skabe opmærksomhed omkring visse forholdsregler eller omstændigheder? Informationsskilte er blandt de uundværlige produkter til optimering af sikkerheden og afklaring af risici i virksomheder. Ud over de klassiske selvklæbende folier og gulvstativer, er der mange andre muligheder for brug eller placering af skiltene.

Læs videre »

Signalering og tydelig kommunikation

Ud over lovpligtige meddelelser, er der mange andre eksempler på, hvordan man kan gøre kunder og medarbejdere opmærksomme på farer. Sørg for sikkerhed i virksomheden og på virksomhedens område med selvlysende skilte og iøjnefaldende piktogrammer. Vælg det rigtige skilt for at undgå materiaelle skader og personskader.

Ved angivelse af visse foranstaltninger eller forholdsregler, er det vigtigt at formidle oplysningerne utvetydigt. Produkterne indeholde lovbestemte instruktioner samt oplysninger om mulige farer og begrænsninger. Med disse forskellige emner er det vigtigt, at du som virksomhedsejer informerer dig om disse. Det er dog endnu vigtigere, at kunderne og endda medarbejderne lægger mærke til skiltene.

Hvordan sikrer du, at de forskellige skilte ikke bliver overset? Skiltningernes udtryksfuldhed kan forstærkes ved valg af farver, et tiltalende design og placering. Signalfarver som rød eller grøn, gør opmærksomme på sig selv. Skiltet kan fremhæves yderligere med et attaktivt print. På denne måde kan budskaber og information forstærkes ved hjælp af iøjnefaldende farver.

Skiltets placering og lokalitet har en direkte indflydelse på kundernes, de besøgende og de forbipasserendes opfattelse af skiltet. Med de forskellige løsninger i vores butik, informerer du ikke kun i forskellige højder. Du kan også vælge mellem de forskellige muligheder for placering. Dette giver dig mulighed for at få vist oplysninger i den ønskede visningshøjde.

Hvilken montering er ideel for din virksomhed eller situation? Afhængigt af stedet og de lokale forhold findes der forskellige skilte, der er egnet til brug. Varigheden af brugen af informationsskilte spiller også en rolle. Skal oplysningerne fremvises kortvarigt, eller er det en permanent meddelse, der skal fremvises på lang sigt?

Ønsker du at tiltrække opmærksomhed foran indgangen eller i salgsrummet? Et gulvstander eller rullebanner er mobilt og kan placeres hvor som helst. Samtidig er disse produkter meget stabile og kan hurtigt skilles ad eller samles igen. Dette fremmer fleksibiliteten, når der informeres om aktuelle forhold.

Leder du efter informationsskilte eller -stander til montering på døre, vægge eller lignende genstande i butiksindretninger? Piktogrammer og skilte i form af sugekopper eller klistermærker er ideelle til dette formål. De er lette at påføre og kan fastgøres på mange forskellige overflader. Efter brug kan meddelserne fjernes igen uden problemer.
 

Muligheder i driftsudstyret

Informationsskilte og -standere bruges ikke kun som skilte i forskellige virksomheder. De vigtige komponenter i virksomhedsudstyr fungerer som en vejviser eller obligatorisk skilt. Generelt fungerer de til at formidle information til kunder eller medarbejdere.

På grund grund af de nuværende hygiejnekrav fra Regeringen skal der f.eks. gives mere information end normalt i butikker, offentlige faciliteter og på kontorer. Ud over minimumsafstanden er det også hensigtsmæssigt at påpege mulighederne for desinfektion eller for ansigtsbeskyttelse med visir eller maske.

Ovennævnte emner er foranstaltninger til beskyttelse af hygiejne og generel sikkerhed. Da sikkerheds- og hygiejneforanstaltninger i virksomheder kan have en indvirkning på medarbejdernes og de besøgendes personlige sundhed, er det vigtigt med klare oplysninger.

De præsenterede produkter vil hjælpe dig med klar kommunikation til kunderne og bidrage til at skabe gensidig tillid. På denne måde kan du styrke kundeloyaliteten ved at give detaljerede oplysninger, hvilket kan have en positiv effekt på salget i butikken. Fremvis klare og præcise oplysninger med informationsskilte.

Motiverne, piktogrammer og skilte er tilgængelige i flere motiver og varianter online. Med et internt trykkeri, åbner der sig yderligere muligheder for design og tilpasning af de forskellige informationsskilte. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige produkter til enhver tid!

Leder du efter yderligere muligheder for effektiv informering? Gulvmærkater er også velegnede til at formidle forholdsregler, sikkerhedsinstruktioner og andre oplysninger. Ved at placere dem på gulvet, kan de påføres på mange forskellige måder og tiltrække sig opmærksomhed fra forbipasserende, kunder og medarbejdere.

Er du på udkig efter informationsark om COVID-19?

Download nu gratis »
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top