Ønsker du at skabe opmærksomhed på dine informationer? Informationsskilte er blandt de uundværlige produkter for optimal information om afstandsregler, brug af mundbind eller andre vigtige beskeder.
Ud over de klassiske display og stander til bord og gulv - findes der også statiske lommer som klæber til vinduer uden at efterlade klæberester. Se vores store udvalg af produkter, som hjælper dig med at informere dine kunder på bedste vis.

Læs videre »

Signalering og tydelig kommunikation

Kommunikere klart og tydeligt ud til dine kunder om de gældende sikkerhedskrav i din forretning. Se vores store udvalg af skilteløsninger til dine informationer.

Hvordan sikrer du, at de forskellige skilte ikke bliver overset? Vi vores udvalg af skilte finder du tiltalende designs, materialer og farver. Signalfarver som rød eller grøn, skaber ekstra opmærksomhed.
Skiltet kan yderlig fremhæves med et attaktivt tryk. På denne måde kan budskaber og information forstærkes ved hjælp af iøjnefaldende farver.

Hvilken placering er ideel for din virksomhed? Afhængigt af anvendelsesområdet findes der forskellige typer af skilte, der egnet sig til dit behov. 

Ønsker du at tiltrække opmærksomhed foran indgangen eller i salgsrummet? En gulvstander eller roll-up banner er mobilt og kan placeres hvor som helst. Samtidig er disse produkter meget stabile og kan hurtigt skilles ad og samles igen.
Leder du efter informationsskilte eller -stander til opsætning på borde, vægge eller på døre? Her findes et stort udvalg af produkter - vælg den løsning som passer dig bedst.
Vi rådgiver dig gerne om de forskellige produkter!

Er du på udkig efter informationsark om COVID-19?

Download nu gratis »
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top