Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Terrassevarmere med gas eller el varmer dine kunder, gæster og medarbejdere i det udendørs område. De kan anvendes fleksibelt som gulvvarmere og loftsvarmere. Især i kolde perioder giver terrassevarmeren en behagelig varme, som gør at man bliver længere. Sørg for en behagelig temperatur med gas eller infrarøde terrassevarmere!

Læs videre »

Luk

Opvarmning med terrassevarmere indendørs og udendørs

Når temperaturen falder, falder antallet af udendørs besøg også. Folk bryder sig ikke om at sidde på terrassen i kulden, som hurtigt bliver ubehageligt at opholde sig i efter et stykke tid. Derfor reduceres opholdet, og udendørs områder kan ikke længere udnyttes i samme omfang.

Der mangler simpelt sol og varme, som gør det attraktivt for kunderne at opholde sig udenfor. Det er her, at terrassevarmerne kommer ind i billedet. De giver en behagelig varme udendørs eller indendørs, og er desuden nemme og alsidige at opsætte. En optimal hjælper til at skabe mere liv i din virksomhed udendørs.

Med en fristående terrassevarmer eller kompakt terrassevarmer til loft, kan forskellige områder opvarmes hurtigt og effektivt. Dette gør det muligt at forlænge sommersæsonen. Modstå de kølige temperaturer med en behagelig varme i det udendørs område.

Du kan vælge mellem elektriske terrassevarmere og terrassevarmere med gas, så du fleksibelt kan garantere dine kunder en hyggelig varme. Opsæt væg- eller loftmonterede terrassevarmere eller vælg en fritstående terrassevarmer. Vælg den model der passer til dit udendørs område.

Oplev en elektrisk terrassevarmer med fjernbetjening

Med en elektrisk terrassevarmer opvarmer du dit udendørs område ved kølige temperaturer. De infrarøde terrassevarmere genererer en behagelig varme med deres kortbølgede infrarøde stråler. Det kan mærkes lige med det samme, anvendes specifikt på det sted der skal varmes. Med de forskellige fordele anvendes artiklerne både indendørs og udendørs.

De er helt lydløse og luftfri, og fungerer pålideligt i din virksomhed. I løbet af kort tid bliver dine kunder hurtigt varmet op. Den kompakte størrelse gør det også muligt at montere den i loftet, på væggen eller på bordet. Derfor er de også meget populære i den private sektor til opvarmning af terrasser.

Desuden kan de hurtigt sættes i anvendelse med få trin. Dette giver mulighed for at reagere hurtigt på vejret og antallet af besøgende uden at skulle "forvarme". Med et højt antal driftstimer kræver enhederne kun lidt vedligeholdelse. En fjernbetjening gør det også muligt at betjene dem fra afstand.

Disse terrassevarmere er opbygget med et varmebestandigt materiale, samt et infrarødt varmerør i forskellige størrelser. Varmerøret har normalt en rødlig eller orange farve, som er afskærmet med et gitter. 
 

Terrassevarmer til:

Gastronomi & turisme

Udendørs køer og arbejdsstationer

Messer & events

Infrarød varmekilde vs. varmekilde af gas

Mens et infrarødt varmeapparat kan anvendes fleksibelt, er anvendelsen af varmeapparater med gas begrænset til udendørs områder. Her sørger terrassevarmerne med gas for opvarmning af store områder og kan placeres fleksibelt. En placering af gasflasken i selve terrassevarmeren, muliggør mobiliteten yderligere.

Med strømstikket kan elektiske terrassevarmere normalt ikke anvendes så frit. Dog hvis der er en stikkontakt til rådighed i nærheden, kan en elektrisk terrassevarmer også anvendes overalt. For store områder skal du anvende flere enheder for at sikre en tilstrækkelig varmeforsyning.

Generelt set er terrassevarmere med gas dog desværre ikke så miljøvenlige, og i nogle byer er de endda forbudte at bruge. På baggrund af det områder der skal opvarmes, og det forventede forbrug kan du beregne den mest rentable version. Tag hensyn til el- og gaspriserne samt apparatets effekt.

Vælg en mere miljøvenlig varmekilde eller en kraftig varmekilde med gas. Begge typer af terrassevarmere opvarmer pålideligt, sikkert og effektivt. Sammenlign de forskellige modeller i vores sortiment, og find den passende enhed til dine behov!
 

Brug som ophæng eller fritstående

I vores webshop finder du varmeapparater til forskellige lokationer og typer af opsætning. Afhængigt af modellen kan apparaterne anvendes i loftet, på væggen eller som fritstående stander. For de fritstående modeller gør hjul eller den foldbare ramme, det muligt at anvende dem mobilt. Det medfølgende monteringsmateriale gør det nemt at montere på væg eller loft.

Du kan vælge mellem modeller, der drives med gas. Den nødvendige gasflaske opbevares i bunden og er altid tilgængelig. Derfor er terrassevarmere med gas mobile og kan opstilles frit.

Som en selvstændig enhed er de hurtige at placere og kan frit rykkes igen og igen. Dermed er det muligt at foretage en nøjagtig tilpasning til lokationen, belastningen og behovet.

Elektriske terrassevarmere kræver en strømforsyning for at kunne anvendes. Disse varmere er nemme at montere i loft eller på væg med deres kompakte størrelse. En kombination med et ekstra stativ er også muligt. De TÜV testede terrassevarmere garanterer sikkerhed, som også omfatter pålideligheden af den medfølgende montering.
r7500082-02

Terrassevarmer med stativ


infrarot-heizstrahler-fuer-promotionzelt-82.0111.1-3

Terrassevarmer til montering i loft


Terrassevarmer til restaurantører, ved events m.m.

Anvendelsen af terrassevarmere er vidt udbredt og er populære i forskellige industrier. Udendørs anvendes gas- og elektriske apparater. De elektriske modeller kan kun anvendes indendørs. Med manglen af frisk luft, skal der sørges for tilstrækkelig ventilation indendørs.

Som regel anvendes terrassevarmere dog hovedsageligt indendørs. De er placeret mellem borde i baren eller ved indgangsområder til barer og restauranter. De er til stedet ved offentlige arrangementer og kommercielle festivaler. Desuden kender man også apparaterne fra brugen på julemarkeder, caféer og andre udendørs arrangementer.

Med de forskellige artikler er betjening også muligt udendørs. Især i kølige temperaturer, er folk ofte tilbageholdende med at opholde sig længe i det udendørs område. Men der er en restaurant med et hyggeligt og intimt udendørs område, hvor det er tydeligt at denne skiller sig ud fra andre konkurrenter og foretrækkes at blive besøgt. 

Dette og mange andre eksempler understreger den centrale betydning af varmeelementer for virksomhedens succes. De gør det muligt at skille sig ud fra konkurrenterne og skabe en fast kundekreds, selv om vinteren. Indret dine indendørs lokaler med dekorative varmeapparater.
 

Den rigtige terrassevarmer med gas eller el til din virksomhed

Uanset om der er tale om en terrassevarmer med gas eller el, er merværdien for din virksomhed ubestridelig. Du kan bruge udendørs arealer længere, tiltrække besøgende og forlænge gæsters og kunders ophold. Det har ikke kun en positiv effekt på dit salg, men også på dit image og din kundeloyalitet.

Sæt apparatet op, eller fastgør det sikkert på anvendelsesstedet. Tilslut den til el eller gas, og du kan med det samme mærke en behagelig varme. Du kan nyde godt af den behagelige atmosfære, som har en positiv effekt på kunder og medarbejdere. Se vores terrassevarmere til restaurationsbranchen, til telte, events og meget mere.

Vi hjælper dig gerne med at vælge en terrassevarmer. Med vores mange års erfaring, er vi klar med professionel rådgivning. Kontakt os for at få endnu mere at vide om vores terrassevarmere.
luk menu

Vis produkter
Gå til top