Terrassevarmere giver en indbydende og varm atmosfære i udendørs områder som f.eks. ved udeservering og terrasser i de kolde årstider. Med terrassevarmer udvider du dit udendørs område til at kunne forvaltes om vinteren, samtidigt kan der stadig modtages og betjenes gæster i et hyggeligt udendørs område.

Læs videre »

Terrassevarmer - populær varmekilde i de kolde måneder

Især i den nuværende tid, er det svært at betjene alle kunderne og at imødekomme kunders ønsker om et ledigt bord. Om sommeren serveres gæsterne ved udeservering og på restaurantørernes terrasser. Men når temperaturen falder, og de kolde måneder er på vej, har gæsterne brug for et varmt sted indenfor. Dette vanskeliggøres af et begrænset antal siddepladser.

Med terrassevarmere tager det ingen tid at forvandle dit udendørs område til et hyggeligt og varmt rum, der indbyder gæsterne til at blive. Med opvarmningsmulighederne kan du beholde dine siddepladser udendørs selv i vintermånederne. Dette gør det muligt at sprede siddepladserne, og minimumsafstanden og sikkerhedsforanstaltningerne kan opretholdes. Dette giver mulighed for en forholdsvis normal og ubegrænset drift af din restaurant, selv om vinteren.

Overblik over fordele:

  • hurtig og nem at opsætte
  • mobil
  • jævn varmefordeling
  • TÜV testet

Skulle det blive for varmt eller koldt for kunder, giver den enkle betjening, mulighed for en hurtig reaktion på kundens ønsker.
 

Den rigtige terrassevarmer til dit behov

 

Terrassevarmer med gas

Vores gasdrevne terrassevarmer giver en behagelig varme i de kolde årstider ved udeserveringsområder og på din terrasse. Med terrassevarmere er varmen ikke blot en fri varmebølge, men giver en jævn og målrettet varmefordeling til det område, der skal opvarmes. På grund af den integrerede gasflaske i terrassevarmeren har de et attraktivt udseende, og de tomme gasflasker kan nemt udskiftes.

Vores terrassevarmer "Eco" er perfekt egnet til dit udendørs område. Uanset om det er ved udeservering eller på din terrasse, giver varmeapparaterne en jævn varmefordeling og indbyder dine kunder til at blive. Vores TÜV testede produkter kan let flyttes med det stabile rullesæt og er derfor nemme at transportere. På ingen tid kan du reagere på størrelsen af dine kundegrupper og skabe en behagelig og hyggelig atmosfære.    


Infrarød terrassevarmer

Infrarøde terrassevarmere er hurtige og nemme at betjene med gode resultater. I løbet af et øjeblik forvandler du dit udendørs område til et behageligt varmt miljø, som indbyder til ophold.
Med den infrarøde terrassevarmer Fraro 'ligger du i solens varme', og de kortbølgede infrarøde stråler genererer høje temperaturer og opvarmer kun den krop, de rammer. Det mørkerøde rør skaber et behageligt og hyggeligt lys, som skaber en behagelig atmosfære.

Terrassevarmeren med infrarød er som standard designet til vægmontering, men kan også opstilles med et stativ i stål. Der medfølger en fjernbetjening, for at gøre betjeningen så nem som muligt.
 

Terrassevarmer til dit reklametelt

I udendørs servering udvider telte serveringsmulighederne ud over indendørs lokaler. Terrassevarmere, der er specielt designede til disse telte, kan monteres direkte på tagkonstruktionens midterstolpe. På denne måde giver de mulighed for at udnytte pladsen bedst muligt uden risiko for at snuble over ledninger. Når den TÜV godkendte terrassevarmer er monteret på loftet, opvarmer den 8-10 m², og når den er monteret på væggen, opvarmer den 10-12 m².

Varmekilderne er ikke kun fordelagtige for restauranter, men også for reklamebegivenheder i gågader, åbent hus eller blot for ventende kunder, der skal stå i kø udenfor og gøre ventetiden mindre ubehagelig. De kolde vintermåneder gør disse ting ubehagelige, og kunderne forsøger at undgå dem. For at skabe nye kunder og gøre forholdene og ventetiden så behagelig som muligt, for allerede eksisterende kunder, kan du udstyre dit reklametelt med en passende terrassevarmer.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top