nahaufnahmesuv-auto-mit-sport-und-modernem-design-autohaendler-final

Salgs- og forretningsudstyr

til auto- og dækforhandlere

Salgs- og forretningsudstyr

til auto- og dækforhandlere


POS Salgsløsninger og inventar til autoforhandlere


Med vores produkter kan du mærke bilerne professionelt. Infodisplays til showrooms præsenterer de vigtigste data i direkte nærhed af bilen. Vores produktsortiment strækker sig fra enkle akryldisplays til robuste metaldisplays.

Infoindlæg kan nemt udskiftes, uden at man skal gå ind i bilen. Vi anbefaler at bruge brochurestativer til de forskellige brochurer.

I den aktuelle situation er mange butikker underlagt strengere regler om hygiejne, adgangskontrol og undgåelse af køer. Vi har sammensat et par løsninger, der passer til din auto- eller dækforhandler.
Hovedkatalog_2024-2025-Dk

Din kompetente leverandør

Løsninger til en
effektiv varepræsentation

Se her »

Digital skiltning hos autohuse og dækforhandlere

Artikler til visualisering ved "Point-of-Sale" får dine produkter til at adskille sig på særlig vis. Fra touchskærme og skærmbeslag til video-betalingsbakker og infopoints; moderne elektronisk salgsfremme har fundet vej ind i butikkerne! Her kan du finde løsninger til digital skiltning direkte fra eksperterne.

Vil du gerne henlede opmærksomheden på særlige kampagner eller præsentere din butik på iøjnefaldende vis? Her finder du et udvalgt sortiment der passer til dine behov.

Eksempel på specialdisplay: Mercedes Display til visualisering af LED Logo Beamers

Vi er din pålidelige partner, når det gælder salgsfremme og forretningsudstyr i autobranchen. Som producent kan vi også tilpasse mange af vores produkter til dine behov og fremstille individuelle displays. Flere referencer »
superstar-award-mercedes-03
superstar-award-mercedes-02
superstar-award-mercedes-01

Digital prismærkning til din virksomhed

Moderne prismærkning byder på mange fordele til autoforhandlere. Den centrale styring af priserne fra arbejdsstationen muliggør gennemførelse af prisændringer på få sekunder. Skiftet til digital prismærkning gør arbejdet lettere og sparer omkostninger.

Topsælgere til autoforhandlere

På udendørs områder mærkes biler indefra. Vores selvklæbende lommer påføres indefra på sideruden eller forruden vha. friktion. Fordelen ved den selvklæbende lomme er, at den kan fjernes uden at efterlade rester. Prisdisplayet kan dermed placeres fleksibelt og du undgår dermed at skulle rengøre efter.

Med de digitale prisskilte fra troniTAG kan du mærke biler på en professionel og fremtidsorienteret måde. Priser og produktdata vedligeholdes centralt og du har altid et overblik over den aktuelle prismærkning på din computer. Det er ikke længere nødvendigt at udveksle informationssedler manuelt. Derudover har du altid de samme data i webshoppen og i showroomet. Udnyt også de udvidede reklamemuligheder, så som at se en produktvideo med din smartphone direkte på prisskiltet. Vi har også omfattende monteringsmuligheder, som muliggør mærkning med elektroniske prisskilte næsten overalt.

Individuelle
POS Displays


Vi producerer dit individuelle POS display med en umiskendelig genkendelseseffekt.


Opdag nu »
Din partner til
salgsløsninger


I over 35 år har vi været din pålidelige partner til salgsfremme ved Point of Sale – over hele verden.

Lær mere »
Vores online
katalog


Bed om et gratis katalog eller gennemse et af vores kataloger online.


Bestil katalog »

Flere brancheløsninger

Opdag flere produkt- og kategoriforslag til din branche!
Udddannelse & institutioner

Uddannelse & institutioner


Møbelbutikker

Møbel- og boligbutikker


Udstyr og inventar til skønhedssaloner og frisørsaloner

Skønhed & Beauty


Åbent kontorlandskab

Flere brancher


Kontakt os

 
Med afsendelse af dataene accepterer du, at du har læst og forstået Databeskyttelseserklæring og accepterer, at disse indsamles og lagres elektronisk. Dine data vil udelukkende blive anvendt til dette formål.
 
luk menu
Gå til top