Her kan du betale med EAN-nummer

Autohäuser_1200px

Salgs- og forretningsudstyr til autoforhandlere


Prismærkning af biler, samt professinelt tilbehør

Prismærkning af biler


Med vores produktsortiment indenfor prismærkning, brochurestandere og informationsskilte præsenterer du dine biler på bedste vis. Vores standardsortiment er omfattende, og vi producerer alt fra lette akryldisplays til robuste metaldisplays.
 

Løsninger til hygiejne og sikkerhed for personale og kunder

I den nuværende situation gælder strengere regler for hygiejne, afstandsforhold, afspærring og undgåelse af køer. Vi har sammensat nogle løsninger, der egner sig til din forhandler.

Populære produkter

De udendørs parkede biler er udstyret med prismærkning og produktinformation indenfra. Vores selvklæbende lommer (statiske lommer) fastgøres på sideruden eller forruden indefra, ved hjælp af friktion. Fordelen ved den selvklæbende lomme er, at den kan fjernes uden at efterlade nogen rester. Dette giver dig mulighed for at placere prisskiltet hurtigt og fleksibelt.

Med de digitale prisskilte fra troniTAG kan du oplyse om priser og produktinformation på bilerne. Systemet styres centralt fra en computer og har altid et overblik over den aktuelle prismærkning på din computer.. Der er ikke længere behov for manuelt udskiftning af information. Desuden har du altid de samme data i webshoppen og i showroomet. Benyt også de udvidede reklamemuligheder, f.eks. ved at få vist en produktvideo med din smartphone direkte på prisskiltet. Vi har også omfattende monteringsmuligheder, der gør det muligt at prismærke med elektroniske prismærkater næsten overalt.

 

Prismærkning af dine reservedele og tilbehør

Vi har et stort udvalg af hyldeforkanter til dine salgsreoler, som kan skæres i individuelle længder, så de passer til dine hylder. Under kategorien hyldeindretning finder du varedeler og vareskubber for en ordentlig produktpræsentation. Systemerne findes også med LED hyldebelysning. Produktdisplay eller brochureholder i akryl kan placeres fleksibelt på borde, ved bilerne og reservedelene. Med plakatlister kan du præsentere dine budskaber på en iøjnefaldende måde hængt ned fra loftet eller i udstillingsvinduet.
 

Uundværlige produkter til din forhandler

Vil du fremvise dine brochurer, visitkort og datablade på en brugervenlig måde? Med disse produkter kan du markedsføre dig selv bedst muligt.

Reklamer og information

Vil du skabe opmærksomhed omkring særlige kampagner eller præsentere din virksomhed på en iøjnefaldende måde? Her finder du et udvalg af produkter, som vi håber at kunne inspirerer dig med.

Individuelle displays

Vi har mulighed for fremstilling af special display. Vi rådgiver dig gerne i processen, kontakt os venligst.

Eksempel på specialdisplay: Mercedes display til visualisering af LED logo projektører

superstar-award-mercedes-03
superstar-award-mercedes-02
superstar-award-mercedes-01

Made in Germany

Vi producerer et stort antal af vores varer i Tyskland

Materialer af høj kvalitet

Vi værdsætter kvalitet

Innovative teknologier

Vi bruger de nyeste maskiner og gennemprøvede teknikker

35 år

Erfaring og kompetence inden for salgsfremmende produkter

26 Lande

Produktionssteder og datterselskaber fra USA til Kina

885 Ansatte

Vi er repræsenteret i Danmark og udlandet

> 19.000 Produkter

Bredt program af butiksudstyr

Har du brug for rådgivning?

Kontakt os venligst »
luk menu
Gå til top