Her kan du betale med EAN-nummer

Butiksindretning

Butiksindretning

moderne butiksinventar til indretning af din butik

For en tiltalende butiksindretning anbefales det, at have et gennemgående koncept. Dine kunder kan dermed hurtigt finde rundt, og øger samtidig genkendelsesværdien. Den rette atmosfære får dine kunder til at føle sig godt tilpas og sørger for, at de opholder sig længere i din butik. Ud over den rette atmosfære, er det også vigtigt med en iøjnefaldende kommunikation af tilbud.

Hvad er vigtigt inden for butiksindretning?

Skilte og plakater med et iøjnefaldende design - eksempelvis i form og farve - vil hurtigt blive bemærket af dine kunder og besøgende. En smart placering hjælper kunderne med at opdage andre produkter, som de måske ikke ellers ville have lagt mærke til.

Vi tilbyder en bred vifte af produkter, der vil støtte dig i din butiksindretning. Belysningssystemer til hylder, produkter til varepræsentation, hyldemærkning og butiksudstyr. Et konsekvent koncept er en fordel for butiksdesignet. På dette område kombinerer præsentationssystemet EasyCubes især kontinuitet med fleksibilitet.

Rillepanelsystemet fra FlexiSlot® omfatter gulvdisplays, præsentationssystemer til væg og diskdisplays og sikrer for et ensartet udseende.
Hovedkatalog_2022_2023_DK

Din kompetente leverandør

Løsninger til en
effektiv varepræsentation

Download »

Bæredygtig varepræsentation

Rillepanelsystemerne fås også i en bæredygtig version. Produkterne i vores webshop er mærket i overensstemmelse hermed. 
Produktmærkning af displays af naturlige råstoffer
Produktmærkning af genanvendte produkter
Produktmærkning af naturlig emballage

Anvendelse af visuel merchandising

Visuel merchandising er en vigtig del af butiksindretning. Koncepter om virksomhedsidentitet eller virksomhedsdesign bliver hermed overført til salgslokalet. Samtlige filialer af din virksomhed er således, designet efter samme koncept i forhold til dit design.

Butiksvinduer, reoler og displays er vigtigt for, at præsentere dine produkter på en kreativ og inspirerende måde. Her har valget af farver, materialer og belysning en afgørende rolle, som er med til at skabe en speciel stemning eller atmosfære. De forskellige tiltag understreger værdien af det pågældende produkt og skaber en tiltalende indretning.


Flere informationer om visuel merchandising

Digital skiltning til butiksindretning

Produkter til visualisering ved "Point of Sale" får dine produkter til at skille sig ud. Fra touch-skærme & skærmbeslag, til video-pengebakker og infoskærme - moderne elektronisk salgsudstyr har fundet vej ind i butikken! Nedenfor finder du løsninger til digital skiltning.

Individuelle displays og specialløsninger

Vi er din pålidelige samarbejdspartner til salgs- og forretningsudstyr inden for området butiksindretning. Som producent kan vi også tilpasse mange af vores produkter til dine behov og fremstille individuelle displays. Flere eksempler »

Digital prismærkning til din virksomhed

Brugen af moderne prismærkning byder på utallige fordele. Den centrale betjening af prisjusteringer gør det muligt, at implementere prisændringer hurtigt inden for få sekunder. Et skifte til digital prismærkning gør arbejdet lettere og sparer arbejdstimer for personalet. Du er altid sikker på at dine produkter er prissat korrekt.
Individuelle
POS Displays


Vi producerer individuelle POS displays efter jeres ønsker.

Se mere »
Din partner til
POS løsninger


Vi har over 35 års erfaring med salg og produktion af POS løsninger - med lokationer over hele verden.

Få mere viden »
Vores online
katalog


Se vores udvalg af tilgængelig kataloger og bliv inspireret af vores interaktive hovedkatalog.

Tag et kig »
Andre brancheløsninger
Find flere produkt- og kategoriforslag til netop din branche!
Anledninger

Anledninger


Banker og forsikringsselskaber

Banker


Udendørs servering

Udendørs servering


Åbent kontorlandskab

Alle brancher


Kontakt os

 
Med afsendelse af dataene accepterer du, at du har læst og forstået Databeskyttelseserklæring og accepterer, at disse indsamles og lagres elektronisk. Dine data vil udelukkende blive anvendt til dette formål.
 
luk menu
Gå til top