Vores palleovertræk er hjælpemidler til at tilpasse udseendet af dit PoS og til at dække grimme paller. Med et reklametryk bliver overtrækkene samtidig attraktive reklamemedier.
Luk
Filtrer & sorter

Attraktiv varepræsetation

Paller er meget populære logistiske hjælpemidler. De anvendes ikke kun på lager, men ofte også i salgslokalet. Det giver ofte god mening at præsentere varer direkte på pallen, både af hensyn til logistiske årsager men også af hensyn til tidsbesparelse. Hvis der ikke er plads på hylden, kan en palle hurtigt fungerer som en ekstra varedisplay. Dermed undgår du også unødigt lagerarbejde.
 

Beklædning af Europaller

I udendørs områder på byggemarkeder og tankstationer er kunder vant til at paller bruges til varer. Men i et supermarked eller isenkræmmer kan pallens robuste ydre påvirke indkøbsatmosfæren i butikken. En behagelig indkøbsatmosfære og udstilling af varer, kan dog sagtens forenes. Opbevaringshjælpemidlerne kan hurtigt skjules under et overtræk eller bag en banderole. Det er dermed intetn problem med beskidte eller ødelagte europaller.
 

Overdækning af dine paller udendørs

Målet for enhver butik, er at skabe en behagelig og attraktiv købsatmosfære for kunderne. I vores sortiment i vores webshop kan du finde mange forskellige muligheder. De fungerer til omhyggelig afdækning af paller og til at opretholde en pæn og ren atmosfære i butikken. Præsentation af handelsvarer finder både sted indendørs og udendørs. De fås også vejrbestandige overtræk til paller. Pallecoveret "Duetti NG" er velegnet til udendørs brug.
 

Camouflage af opbevaringsmidler indendørs


Vores banderoler eller overtræk af polyester og bølgepap, er særligt velegnede til indendørs brug. En banderole dækker pallens sideåbning. Pallens overside kan stables på trælamellerne som sædvanlig. Overtrækkene får også pallernes normalt snavsede eller splitrede overflader til at forsvinde. Ved at fremhæve kanterne i betrækkets materiale, undgår det at glide.
 

Tilbud i den optimale højde

Det er ikke en hemmelig, at kunder ofte er tilbøjelige til at vælge varer som er udstillet i øjenhøjde. Pallerne alene har en lav højde på 144 mm. Afhængigt af hvordan de er stablet, er varerne i en meget lav grebszone. Tilbyd varer i øjenhøjde ved at tage et kig på vores varer.

Paller fås i forskellige højder. Så du altid kan udstille varer af forskellige størrelser eller forskellige stablingshøjder i det optimale synsfelt. Skab et attraktivt præsenationsbord på ingen tid. Udstyr også pallen med et overtræk eller banderole. Med et vandtæt overtræk kan bordet også bruges udendørs.
 

Trykning på produkter

VKF Renzel tilbyder eksklusivt tryk på de fleste af udstillede produkter ovenfor. Gør opmærksom på kampagnetilbud eller reklamebudskaber med et reklameslogan eller specialtryk. Skab en unik indkøbsatmosfære med tryk på palleovertræk, banderoler og betræk. Og udnyt den eksisterende reklameplads bedst muligt. Vi rådgiver dig gerne om brugen af palleovertræk.
 
luk menu
Gå til top