Opstil en desinfektionsstation for at opretholde en vis hygiejnestandard. Sørg for bedre hygiejne og sikkerhed i din virksomhed. Skab en behagelig og hyggelig atmosfære for kunder og medarbejdere.
Luk
Filtrer & sorter

Højere kundeloyalitet med hygiejnestandarder

Hygiejne spiller en stor rolle i mange forskelige brancher. Det er ikke kun varer, produkter og virksomhedens udstyr, som har gavn af renlighed. Medarbejdere sætter pris på en vedligeholdt arbejdsplads og en behagelig arbejdsatmosfære. Renlighed er ikke kun vigtigt inde i virksomheden.

Af hensyn til den eksterne effekt, scorer du især point hos kunderne med et rent og behagelig butiksatmosfære. Hygiejnestandarder mødes ofte med øget tillid i butikker, lokaler eller offentlige faciliteter. Som naturligvis resultetere i en øget kundeloyalitet og en positiv effekt til din virksomhed.

På grund af deres store popularitet anvendes desinfektionsdispensere i forskellige brancher og virksomheder. Forskellige løsninger til opstilling af dispenseren sørger for forskellige designs. Med det forskellige udstyr kan modellerne også bruges som reklamemedier eller informationssøjler.

Vores hygiejnestationer kan bruges i indgangsområdet, i omklædningsrummet, foran toiletter eller i mødelokaler. Med placering ved indgangen giver du kunderne en følelse af tryghed og et friskt grundlag for at indtage din butik. Giv ikke virus og bakterier en chance for at sprede sig.
 

Desinfektionsstandere anvendes hovedsageligt i følgende brancher:

Medicin & Sundhed

Offentlige faciliteter

Gastronomi

Detailhandel

Effektiv hygiejne til alle brancher

I vores webshop har vi et udvalg af forskellige hygiejestationer. Som regel er de formskønne gulvdisplays, som er hurtige at placere på anvendelsesstedet. Vi har et udvalg af gulvstandere med automatisk sensor, håndtag eller med pumpeanordning.
Vores hygiejnestationer er opbygget omkring en stabil stander. Som giver dig mulighed for, at placere dem i enhver virksomhed og indgangsområde. Det professionelle design af desinfektionssøjlerne fremhæver faciliteterne og understøtter en eksklusiv indretningsstil. Samtidig gør du offentligeheden opmærksomme på muligheden for desinfektion.

Desinfektionssøjlerne kan ses på lang afstand og tiltrækker opmærksomhed fra forbipasserende. Et infodisplay, en klikramme eller et digitalt display byder på yderligere oplysninger om desinfektion. De forskellige desinfektionssøjler adskiller sig fra hinanden med forskellige egenskaber.

Men den automatiske sensor muliggør kontaktløs desinfektion, skal manuelle produkter stadig betjenes med et håndtag. Med den manuelle udgave bestemmer brugeren selv doseringen af desinfektionsmidlet.

Bakterier som er opsamlet via håndtaget, kan inaktiveres direkte med et effektivt desinfektionsmiddel. Vær opmærksom på ingredienserne og advarslerne på de forskellige desinfektionsmidler. Ud over baktericider omfatter desinfektionsmidlerne også virucider, som endda inaktiverer ikke-indkapslede vira.

Med en automatisk enhed kan doseringen af midlet indstilles på forhånd. I de fleste tilfælde er en lille mængde desinfektionsmiddel tilstrækkeligt. Når hænderne desinficeres, er det vigtigt at hele huden dækkes af desinfektionsmidlet. Efterfølgende føles huden frisk og behagelig igen.
Desinfektionssøjle med oplysninger om hånddesinfektion

Opgradering af butiksinventar og virksomhedsudstyr

En desinfektionssøjle af høj kvalitet sikrer ikke kun en bedre hygiejne og en god service. Det passer også perfekt til din indretning. Med sit enkle og sterile udseende passer det ikke kun ind i omgivelserne, det forbedrer dem også.

De diverse søjler kan nemt placeres hvor som helst i din virksomhed. De optimale steder er typisk ved siden af døren, i kasseområdet eller på toilettet. I travle områder er gulvstandere en lettelse ved mange besøgende.

Dine besøgende, kunder eller patienter vil sætte stor pris på standene. Hånddesinfektion giver folk en følelse af tryghed og ro. Præcis hvad der er brug for på en shoppingtur. I denne form kan en hygiejnestation have en positiv effekt på din virksomhed.

Styrk dine kunders tillid til din virksomhed. Opstilling af en hygiejnestation kan være med til at forebygge smitte i forbindelse med sygdomsbølger. Dermed viser du interesse for dine kunders trivsel og sikrer dig et unikt salgsargument.

Nyd de mange fordele desinfektionssøjlerne. Først fyldes søjlen med desinfektionsmidlet. For modeller med en automatisk sensor, kan doseringsmængden bestemmes her. Herefter er enheden klar til brug og kan opstilles på anvendelsesstedet.

Med et ydelsesstærkt genopladeligt batteri eller batteridrift behøver du sjældent at tage dig af søjlen. Reservebatterier og genopladelige batterier giver mulighed for uafbrudt brug uden afbrydelser. Det har aldrig været nemmere at styrke kundeloyaliteten og etablere hygiejnestandarder som idag.

Vælg den desinfektionssøjle eller hygiejnestation som du ønsker. Vi rådgiver dig gerne med vores ekspertise. Lad dig inspirere af vores produktudvalg og find den rigtige model til din butiksindretning.
luk menu
Gå til top