Landingpagebanner_Lautsprechersystem_Spottune_DE_V2
Med højttalersystemet "Spottune" spredes en ensartet lyd ved Point of Sale. Anvend højttalersystemet til akustisk markedsføring af dit brand og produkter.
Luk
Filtrer & sorter

Omnidirektionelle højttalere for bedre lyd

Systemet består af en streamingboks eller lydserver og det ønskede antal af omnidirektionelle højttalere, som udsender lyden jævnt i flere retninger. Det betyder at kunder og besøgende opfatter jinglerne eller musikken på samme måde alle steder i lokalet. Det sikrer, at du når ud til alle på samme måde med din markedsføring. 2-zone-funktionen giver dig mulighed for at afspille forskelligt indhold i to områder. Til store anvendelsesområder, kan sortimentet udvides yderligere med en ekstra lydserver.

Konventionelle højttalere i sagens natur ikke i stand til at udsende lyden i alle retninger, og har mere eller mindre et stort "Hot Spot", dvs. et område hvor lydindholdet opfattes optimalt. Det er således vanskeligere og ikke nødvendigvis muligt at distribuere og nå ud til alle på lige fod.

Med en højttaler, der udsender indholdet jævnt, undgår man dette problem. Man undgår støjende, ubehagelige områder i nærheden af afspilningen. Samtidig gør man det muligt at udvide reklameområderne til hele rummet. Med den høje effektivitet i Spottune modellerne, er der behov for færre højttalere end normalt.

Det har længe været kendt, at en behagelig atmosfære har en positiv effekt på menneskers adfærd. Det sikrer, at man bliver længere i butikken eller på messen. Samtidig øger det den akustiske 'feel-good' følelse af velvære i lobbyer, kontorer og restauranter.

ideel til HoReCA, detailhandel, butiksindretning og mere

Plug & Play - nem at anvende

for en bedre kundeoplevelse

Lydsystem til din virksomhed

Anvend Spottune højttalersystemet til musik, reklame eller jingles. Vælg hvilken lyd dit rum skal fyldes med. Brug systemet til at forstærke lyden afhængigt eller uafhængigt af lokationen. Den salgsfremmende effekt kan anvendes på forskellige områder.

Ønskes længere besøgstider eller en behagelig atmosfære på anvendelsesstedet? Tag Spottune lydsystemet med på messen messen og inkoorporer det som en del af butiksindretningen. Ud over belysning har lydsystemer også en særlig betydning på hoteller, restauranter eller butiksindretninger. Samtidig kan man give meddelser via. en mikrofontilslutning til kunder og besøgende.

Lydforstærkning giver ikke kun mulighed for at påvirke rumklimaet positivt og bæredygtigt. Akustisk reklame har desuden et stort potentiale for din virksomhed. Komponer selv det akustiske indhold. Brug lydsystemet til at promovere aktuelle tilbud, særlige kampagner eller til at videregive vigtige oplysninger.

Anvendes i butikken, på kontoret, til messe- eller butiksindretning

Som højttalersystem til skoler, messer, kontorer eller detailhandel byder systemet på mange fordele. Den 360° udstrålingsvinkel sørger for jævn lydfordeling med et reduceret antal højttalere. Spottune kan opsættes fleksibelt på det respektive anvendelsessted med forskellige monteringsmetoder.

Detailhandel

Spottune-4

Restaurant

Spottune-3

Kontor

Spottune-2

Højttalersystem med Plug & Play funktion

Komplimenter dit belysningssystem med rumklang. Hæng Spottune boksen dekorativt op i loftet eller vælg en diskret indbygningshøjtaler. Hver er disse monteringsmetoder imponerer med nemhed og fleksibilitet. Opsæt højttalerne præcis hvor du ønsker, og vælg den ønskede musikkilde.

Højttaler til loftsophæng

Med 5 m kabellængde og en vægt på 1,5 kg kan højttaleren også hænges op i loftet. Med sit kompakte og enkle udseende svæver højttaleren diskret i rummet som et pendul. Derfra udsendes lyden jævnt.

Trådløs højttaler til lysskinne

Bruger I en lysskinne i jeres virksomhed? De trådløse Spottune højttalere kan monteres på vilkårlige steder i den 3-fasede lysskinne. Det betyder, at man nemt kan integrere lydssystemet i belysningen via strømskinner.

Indbygget højttaler

Spottune boksen er egnet til montering i et udsnit på ca. 155 - 160 mm. Ved montering i loft, bemærkes den næppe pga. sit enkle udseende. Indbygningsdybden på modellen til montering i loft er 45 - 100 mm.
Ud over den simple montering overbeviser systemet med sin nemme installation. De trådløse højttalere kan hurtigt installeres på den ønskede lokation.

De trådløse højttalere afspiller musik via en radiosender. Den anvendte 1,9 GHz radioforbindelse garanterer drift uden inteferens. Den 360° udstrålingsvinkel fordeler lyden jævnt i alle retninger og byder på en særlig lydoplevelse. Ved behov kan systemet udvides med en subwoofer for at gøre lyden mere voluminøs eller for at opnå højere lydstyrke.

Cloud baseret system til præcis betjening

Spottune lydsystemet er et moderne system, der kan bruges på mange forskellige måder. Højttalerne er de vigtigste komponenter, som giver en unik og afbalanceret lyd. Systemet byder på en homogen lyd med et mindre antal højttalere og en lavere lydstyrke.

Den trådløse radioforbindelse sikrer professionel lyd, samt en stabil og pålidelig forbindelse uafhængigt af andre radiosignaler.

Yderligere scorer systemet flere point med sin valgfrie betjening med Cloud. Indstil to forskellige zoner med forskellige lyde. Med den valgfrie Cloud - mod betaling - kan forskellige systemer betjenes centralt fra hvilken som helst lokation og sikrer, at det ønskede indhold afspilles med den rette lydstyrke.

Brug disse og mange andre funktioner til at fremme salget i din virksomhed:

  • Oprettelse af specielle lydzoner
  • Fjernstyring af lydindhold (valgfri Cloudløsning)
  • Se til enhver tid den aktuelle lyd og kvaliteten online
  • Analyse af effekten på kundernes adværd
  • Kontrol af indhold og lydstyrke fra hvor som helst
  • Virksomhedsløsning til murik, reklame og information

luk menu
Gå til top