Vi tilbyder dig omfattende muligheder inden for butiksudstyr og butiksinventar. Indretningen af enhver butik spiller en vigtig rolle for successen af din virksomhed. Det kan have en stærk indflydelse på kundernes ophold og købsbeslutning. Ud over at byde på tilbud i øjenhøjde, er strukturen i butikken også afgørende for kunden.

Læs videre »

  1. 1 af 10

Kundeloyalitet gennem ideelt butiksinventar

Det første indtryk tæller! For at udvikle kundeloyaliteten, er det nødvendigt med en perfekt koordineret kombination af butiksinventar, venligt personale og et optimalt produktsortiment. Vi tilbyder modulopbygget, moderne og indbydende udstyr til din butik, der er indrettet efter dine ønsker. Dette vil udvikle og opretholde forholdet mellem dig og din kunde, og skabe den ønskede loyalitet og øge accept fra dine kunder.

Indret din butik efter moderne trends og muligheder. Få gavn af vores høflige service og support, samt mange års erfaring. Med vores hjælp kan du hurtigt skabe og indrette en indbydende butik.
 

Butiksinventar og butiksudstyr til alle slags butikker

Uanset om du ønsker at indrette en stor butikskæde eller en lille eksklusiv butik, er butiksindretningen altid afgørende for kundernes accept. Det har således også indflydelse på deres købsbeslutning.

Kundernes købsadfærd afgøres delvist af butiksindretningen. Et attraktivt vinduesdesign, omdanner forbipasserende til potentielle købere. Strategisk placerede hylder og en gennemtænkt opstilling af hylderne, påvirker kundernes adfærd i butikken. Et veludstyret kasseområde sikrer en behagelig købsatmosfære gennem hele besøget i butikken. 

Ud over de ovennævnte muligheder er der mange andre muligheder, hvor indretningen afspejler kundens adfærd. Det er vigtigt at opdage disse muligheder og udnytte det skjulte potentiale for din virksomhed. For at realisere disse mål, findes der forskellige løsninger i vores produktsortiment.

I vores webshop finder du rillepaneler, reolsystemer, palleafskærmninger, vitriner og udhængsskabe, så du kan præsentere dine produkter eksklusivt og frem for alt; fleksibelt. Suppleret med flotte gulvmærkater, salgskurve og kridttavler, skaber du et ideelt miljø i din butik.

Grundlæggende udstyr

Tilbehør

Yderligere udstyr

Butiksudstyr som system

Her er et komplet system til butiksindretning, en enorm hjælp for butiksejere. Med disse praktiske systemer kan inventaret ikke kun tilpasses fleksibelt til dine behov, det kan også nemt udskiftes uden større besvær. Desuden sikrer de et ensartet og sammenhængende udseende.

VKF Renzel Danmark kan tilbyde forskellige hyldesystemer til indretning af din butik eller virksomhed:

Rillepanel systemet FlexiSlot® - der fås i forskellige farver - er ét af dem. De formskønne rillepaneler kan nemt monteres på væggen eller bruges som rumdelere. Det matchende butikstilbehør til FlexiSlot® systemet gør systemet velegnet til alle typer af produkter.

Holdere, kroge eller displays - der kan placeres på adskillige måder på rillepanelet - sikrer, at produkterne kan udstilles i forskellige højder. Den nemme håndtering og systemets enorme fleksibilitet, sikrer en komfortabel og nem opsætning. Resultatet er en indretning designet efter dine ønsker og behov.

Leder du efter en klassisk indretning med hylder af Tego metal? De forskellige rillepaneldisplays sikrer en høj grad af fleksibilitet i udformningen af dette reolsystem. Mange forskellige enkelt- og dobbeltkroge fremviser dine produkter. Udstyret med pendullommer, kan prismærkningen også finde sted i umiddelbar nærhed af produktet.

Ved hjælp af passende tilbehør kan reolsystemet bruges til at skabe et koordineret salgsområde. Da systemerne er justerbare, kan butikschefer og butiksejere frit omlægge butikken efter behov. Tilbud og særlige kampagner kan også forstærkes ved hurtige ændringer i hyldeopstillingen.
 

Kompetent hjælp fra en specialiseret konsulent

Har du brug for hjælp til indretningen af din butik? Vi står til rådighed ved din side med rådgivning og 30 års erfaring inden for salgsfremme. Vi giver kompetent og gratis rådgivning, og frem for alt det rigtige butiksudstyr til din butik - uafhængigt størrelsen. 

Vi tilbyder tips og tricks og rådgiver dig om, hvordan du kan øge den kundevenlige effekt i din butik med det rette butiksudstyr. Med en velplanlagt og gennemtænkt butiksindretning, et venligt personale og et passende produktsortiment er kundeloyaliteten i naturlig udvikling.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top