1. 1 af 9

Kundeloyalitet gennem optimal butiksindretning

Det første indtryk tæller! For at udvikle og øge kundeloyaliteten er det nødvendigt med en perfekt koordineret kombination af butiksindretning, venligt personale og et optimalt produktsortiment. Vi tilbyder modulopbygget, moderne og indbydende udstyr til din butik, der er indrettet efter dine ønsker. Dette vil udvikle og opretholde den ønskede loyalitet og høje accept fra dine kunder.

Indret din butik i overensstemmelse med moderne aspekter. Få gavn af vores høflige service og support, samt mange års erfaring. Med vores hjælp kan du hurtigt skabe en indbydende butik inden for butiksindretning.
 

Butiksudstyr og -artikler til alle slags butikker

Uanset om du ønsker at indrette en stor butikskæde eller en lille eksklusiv butik. Ud over produktsortimentet er butiksindretningen altid afgørende for kundernes accept. Det har således også indflydelse på deres købsbeslutning.

Kundernes købsadfærd afgøres delvist af butiksindretningen. Et attraktivt vinduesdesign til butikken, omdanner forbipasserende til potentielle købere. Strategisk placerede hylder og en gennemtænkt opstilling af hylderne påvirker kundernes adfærd i butikken. Et veludstyret kasseområde sikrer en behagelig købsatmosfære gennem hele købsoplevelsen. 

Ud over de ovennævnte muligheder er der mange andre anledninger, hvor indretningen afspejler kundens adfærd. Det er vigtigt at erkende disse muligheder og udnytte det skjulte potentiale for din virksomhed. For at realisere disse mål findes der forskellige løsninger i vores produktsortiment.

I vores webshop finder du rillepaneler, reolsystemer, palleafskærmninger, vitriner og udhængsskabe, så du kan udstille og præsentere dine produkter eksklusivt og frem for alt; fleksibelt. Suppleret med attraktiv gulvreklame, trådkurve og display tavler skaber du et ideelt miljø i din butik.

Grundlæggende udstyr

Tilbehør

Yderligere udstyr

Butiksartikler og butiksudstyr til alle butikstørrelser

Start med et alsidigt reolsystem. Med yderligere produktstøtter, tiltalende belysning og eksklusive displays, kan du sikre en omhyggelig placering af varerne. Endelig kan du skabe et perfekt salgsområde ved hjælp af matchende tilbehør og vores omfattende udvalg af yderligere tilbehør.

Få en direkte indflydelse på dine kunders købsadfærd. Du finder alt, hvad du har brug for, i denne kategori.
 

Butiksudstyr som et system

Her er et komplet butiksindretningssystem en enorm hjælp for butiksejere. Med disse praktiske systemer kan butiksudstyret ikke kun tilpasses fleksibelt til dine behov. Det kan også nemt udskiftes uden større besvær. Desuden sikrer de et ensartet og sammenhængende udseende.

VKF Renzel Danmark kan tilbyde forskellige reolsystemer til indretning af din butik eller virksomhed:

Rillepanel systemet FlexiSlot®, der fås i forskellige farver, er ét af dem. De formskønne rillepaneler kan nemt monteres på væggen eller bruges som rumdelere. Det matchende butikstilbehør til FlexiSlot® systemet gør systemet velegnet til alle typer af produkter.

Holdere, kroge eller displays - der kan placeres på adskillige måder på rillepanelet - sikrer, at produkterne kan udstilles i forskellige højder. Den nemme håndtering og systemets enorme fleksibilitet sikrer en komfortabel og nem opsætning. Resultatet er en indretning designet efter dine ønsker og behov.

Ønsker du en klassisk indretning med hylder af Tego metal? De forskellige hulvægsdisplays sikrer en høj grad af fleksibilitet i udformningen af dette reolsystem. Mange forskellige enkelt- og dobbeltkroge opholder dine produkter. Udstyret med pendullommer kan prismærkningen også finde sted i umiddelbar nærhed af produktet.

Ved hjælp af passende tilbehør kan reolsystemet bruges til at skabe et koordineret salgsområde. Da systemerne kan ændres, kan butikschefer og butiksejere frit omlægge butikken. Tilbud og særlige kampagner kan også forstærkes ved hurtige ændringer i hyldeopstillingen.
 

Kompetent hjælp fra en specialiseret konsulent

Har du brug for hjælp til indretningen af din butik? Du er ikke alene! Vi står til rådighed ved din side med 30 års erfaring inden for salgsfremme. Vi giver kompetent og gratis rådgivning, og frem for alt det rigtige butiksudstyr til dit salgsrum. 

Vi giver tips og tricks og fortæller dig, hvordan du kan øge den kundevenlige effekt af din butik med det rette butiksudstyr. Med en velplanlagt og gennemtænkt butiksindretning, et venligt personale og et passende produktsortiment er kundeloyaliteten i naturlig udvikling.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top