Luk
  1. 1 af 10

Kundeloyalitet gennem ideel butiksindretning

Det første indtryk tæller! For at udvikle kundeloyaliteten, er det nødvendigt med en perfekt koordineret kombination af butiksinventar, venligt personale og et optimalt produktsortiment. Vi tilbyder modulopbygget, moderne og indbydende udstyr til din butik, som er indrettet efter dine ønsker. Dette udvikler og opretholder den ønskede loyalitet og høje accept fra dine kunder.

Indret din butik efter et moderne synspunkt. Få gavn af vores høflige service og support, samt mange års erfaring. Med vores hjælp kan du hurtigt skabe og indrette en indbydende butik.
 

Butiksinventar og butiksudstyr til alle butikstørrelser

Uanset om du ønsker at indrette en stor butikskæde eller en lille eksklusiv butik, er butiksindretningen altid afgørende for kundernes accept. Det har således også indflydelse på kundens købsbeslutning.

Kundernes købsadfærd bestemmes på forskellige måder af butiksindretningen. Et attraktivt vinduesdisplay i butikken omdanner forbipasserende til potentielle købere. Strategisk placerede hylder og en gennemtænkt opstilling af hylderne, påvirker kundernes adfærd i butikken. Et veludstyret kasseområde sikrer en behagelig indkøbsatmosfære gennem hele besøget i butikken. 

Ud over de ovennævnte muligheder er der mange andre muligheder, hvor indretningen afspejler kundens adfærd. Det er vigtigt at erkende disse muligheder og udnytte det skjulte potentiale for din virksomhed. For at realisere disse mål, findes der forskellige løsninger i vores produktsortiment.

I vores webshop finder du rillepaneler, reolsystemer, hulvægge, vitrineskabe og udhængsskabe, som kan skabe en eksklusiv og fleksibel præsentation af dine produkter. Skab et ideelt miljø i din butik suppleret med flotte gulvmærkater, salgskurve og kridttavler.

Grundudstyr

Tilbehør

Supplerende udstyr

Butiksudstyr og butiksinventar til alle butiksstørrelser

Start med et alsidigt hyldesystem. Med ekstra varestøtter, tiltalende belysning og eksklusive displays kan du sikre, at dine varer præsenteres med omhu. Dermed kan du skabe et perfekt salgsområde med passende tilbehør og omfattende udvalg af ekstraudstyr.

Få en direkte indflydelse på dine kunders købsadfærd. Find alt hvad du har brug for i denne kategori. Uanset om du har en stor butikskæde eller en lille, eksklusiv butik. 
 

Butiksudstyr som et system

Et komplet system til butiksindretning er en enorm hjælp i disse tilfælde. Med disse praktiske systemer kan butiksinventaret ikke kun tilpasses fleksibelt til dine behov. Den kan også nemt ændres uden større besvær. Desuden sikrer de et ensartet og sammenhængende udseende.

VKF Renzel Danmark kan tilbyde forskellige hyldesystemer til indretning af din butik eller virksomhed:

Det forskelligefarvede rillepanel system FlexiSlot® er ét af dem. De formskønne rillepaneler kan nemt monteres på væggen eller bruges som rumdelere. Det matchende butikstilbehør til FlexiSlot® systemet gør systemet velegnet til alle typer af produkter. De forskelligt placerbare holdere, kroge eller displays på rillepanelet, sikrer at produkterne kan udstilles i forskellige højder. Som med sin nemme håndtering og systemets enorme fleksibilitet, sikrer en komfortabel og nem opsætning. Resultatet er en indretning komplet designet efter dine ønsker og behov.

Har du planer om en klassisk indretning med hylder af Tego metal? De forskellige hulvægsdisplays sikrer en høj grad af fleksibilitet i udformningen af dette hyldesystem. Mange forskellige enkelt- og dobbeltkroge understøtter dine produkter. Prismærkningen kan også finde sted i umiddelbar nærhed af produktet med pendullommer.

Ved hjælp af passende tilbehør kan hyldesystemet bruges til at skabe et koordineret salgsområde. Da systemerne kan ændres, kan butikschefer og butiksejere frit omlægge butikken. Tilbud og særlige kampagner kan også forstærkes ved hurtige ændringer i hyldeopstillingen.
 

Kompetent hjælp fra en specialiseret konsulent

Vi lader dig ikke være alene om det. Har du brug for hjælp til at indrette din butik? Vi står ved din side med rådgivning og 30 års erfaring inden for salgsfremme. Vi giver kompetent og gratis rådgivning, og frem for alt det passende butiksudstyr til dit personlige salgslokale. 

Vi giver dig tips og tricks, og rådgiver dig om hvordan du kan øge den kundevenlige effekt af dit butikslokale med det rette butiksudstyr. Med en velplanlagt og gennemtænkt butiksindretning, et venligt personale og et passende produktsortiment er kundeloyaliteten i naturlig udvikling.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top